Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Line-up onthuld voor Stihl Timbersports World Trophy 2024 in Milaan

NIEUWS
MARKT & ACTUEEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Heleen Kommers, zaterdag 18 mei 2024
78 sec


Later deze maand vindt in Milaan, Italië, de Stihl Timbersports World Trophy plaats en de deelnemerslijst voor de wedstrijd is bekend. Ook zijn de deelnemers voor het Rookie World Championship aangekondigd.

De 17-jarige Belg Kamiel Van Raemdonck zal proberen het podium te halen in het Rookie World Championship na zijn knappe vierde plaats vorig jaar
De 17-jarige Belg Kamiel Van Raemdonck zal proberen het podium te halen in het Rookie World Championship na zijn knappe vierde plaats vorig jaar

Dit jaar worden de World Trophy en het Rookie World Championship gehouden bij het Allianz MiCo Convention Centre. Aan de top van de line-up staat Jack Jordan uit Nieuw-Zeeland, tweevoudig en regerend World Trophy kampioen. Hij krijgt te maken met Brad De Losa, drievoudig World Trophy kampioen en bronzen medaillewinnaar van 2022. De Losa is terug na zijn overwinning in de Australian Trophy eerder dit jaar.

VS en Canada

Andere deelnemers zijn Matt Cogar uit de VS en Geoff Larkin uit Canada, die zich kwalificeerden via de North American Trophy. Cogar hoopt zijn succes van de World Trophy 2019 te herhalen, terwijl Larkin de plek inneemt van Stirling Hart, die ondanks zijn hoge ranking in Canada besloot niet deel te nemen.


Europese deelnemers

Europese deelnemers die de strijd aangaan met de overzeese atleten zijn Redmer Knol uit Nederland, de huidige European Trophy winnaar en een van de belangrijkste Europese kanshebbers, Michał Dubicki en Szymon Groenwald (Polen), Emil Hansson, Ferry Svan (Zweden), Koen Martens (België) en Andrea Rossi (Italië), die hoopt op de steun van het thuispubliek in Milaan.


Redmer Knol uit Nederland

Recente resultaten Redmer Knol

Nieuwsgierig naar de prestaties van de Nederlandse deelnemer Redmer Knol in recente evenementen en de onderdelen waarop hij het best scoort? Je vind ze hier.


LEES OOK

Rookie World Championship: Nieuw Talent in de Spotlights

Voorafgaand aan de hoofdwedstrijd maken fans kennis met nieuw talent tijdens het Rookie World Championship. Met het vertrek van de 2023 Rookie World Champion, Szymon Groenwald naar de Pro Series, ligt het veld dit jaar helemaal open. De Australische kampioen Matt Coffey is een van de favorieten, maar de 17-jarige Kamiel Van Raemdonck uit België, die vorig jaar vierde werd, maakt ook goede kans. Andere deelnemers zijn de Amerikaanse Rookie-kampioen Gavin Brumbaugh, Cleveland Cherry uit Nieuw-Zeeland en Ivan Bambuškar uit Tsjechië. Nicola Trecarichi vertegenwoordigt Italië en maakt zijn debuut voor het thuispubliek.


Uitzending

Alle wedstrijden worden live uitgezonden op de internationale Timbersports YouTube-, Facebook- en Twitch-kanalen, evenals op het internationale sportuitzendplatform DAZN in Italië.
De volledige deelnemerslijsten en wedstrijdschema's zijn beschikbaar op de site van Stihl Timbersports.


Redmer Knol uit Nederland, de huidige European Trophy winnaar, is een van de belangrijkste Europese kanshebbers

LEES OOK
Stihl Timbersports World Trophy
30-05-2023 | AGENDA
40 sec

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024
Fleetexpo
zondag 17 november 2024
Boomfeestdag plantseizoen 2024-2025
woensdag 20 november 2024
t/m woensdag 19 maart 2025

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER