Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Groene Transfers van oktober

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Redactie, maandag 7 oktober 2024
147 sec


Planten en bomen zijn niet het enige in de sector dat groeit. Ook carrières groeien en ontwikkelen zich. In deze rubriek een overzicht van de meest recente transfers. Start jij binnenkort ook met een nieuwe uitdaging? Meld je dan hier aan, dan nemen we je transfer mee.

Come-back kid Remi Nouwens terug bij Redexim
Come-back kid Remi Nouwens terug bij Redexim

Come-back kid Remi Nouwens werkte tot 2019 bij machinefabrikant Redexim . Ging daarna kort aan de slag bij Draintalent, maar verliet uiteindelijk de sector voor een carrière als brouwer. Inmiddels is hij weer terug bij Redexim in zijn oude functie.
 
Sherwin Heide werkte eerder als zelfstandig ondernemer, maar ook voor K3 en Martens van Oord . Sinds kort is hij aan de slag als Hoofd Innovatie & Ontwikkeling Sport en Infra bij GrondstoffenCentrum Nederland.
 
Daan Smolders is per 1 september gestart als bedrijfsleider bij NLG Buitenkansen.
 
Na 32 jaar directievoering bij bureau Natuurbalans-Limes Divergens treedt Ben Crombaghs terug als directeur-aandeelhouder. Vanaf 1 januari 2024 wordt deze positie ingevuld door Jort de Bosch Kemper. Hij is ook directeur-eigenaar bij Ecologisch Adviesbureau Viridis BV.
 
Rik van Viegen is bij eWeeding|Wimmersson gestart. Hiervoor was hij actief als zelfstandige.
 
Jonathan de Jong is als greenkeeper gestart bij De Ridder. Hij komt van Golfcenter Seve en is door zijn overstap gestart op golfclub Anderstein.
 
Martijn Corstiaensen maakt met ingang van 1 november de overstap naar Van Wijlen waar hij de functie van bedrijfsleider Sport en Groen op zich zal nemen. De laatste jaren was hij werkzaam in de functie als vestigingsmanager bij Bras Fijnaart.
 
Ralph van Roessel, co-CEO van Tauw Group, gaat het bedrijf per 1 januari 2025 verlaten. Na ruim 6 jaar co-CEO te zijn geweest en in totaal meer dan 20 jaar in verschillende functies te hebben gewerkt binnen de onderneming gaat Van Roessel op zoek naar een nieuwe uitdaging buiten Tauw. Vanaf 1 januari zal Henrike Branderhorst als CEO Tauw Group alleen leiden.
 
Green DMS is blij met het aantreden van Marthijn Arends als de allereerste Sales Specialist
 
Arjan Knottnerus is al enige tientallen jaren een bekende naam in de sportwereld. Zijn laatste transfer was van Tarkett naar SGL. Nu is hij bij AH Vrij in dienst getreden als operationeel manager met de verantwoordelijkheid wordt voor de aannemingsactiviteiten Groen, Sport & Infra.
 
Bij hetzelfde bedrijf (AH Vrij dus) is ook Nathalie Donkers begonnen als operationeel manager Grondzaken, KAM & ICT.
 
Coen Rooijmans is sinds september de nieuwe CEO van Re-Match, een bedrijf dat kunstgras recyclet tot waardevolle grondstoffen. Hij is de opvolger van Christian Ørum.
 
Ymco Leijenaar werkt voor HGM als projectleider Noord. Hij gaat het bedrijf Leijenaar Solutions van zijn broer Syb versterken. Dit bedrijf houdt zich onder andere bezig met de ontwikkeling van de Eco Clipper.
 
Ron Lokhorst verruilt zijn functie van Export Manager bij Schmitz Foam Products voor de nieuwe rol van Commercial Manager Sport & Play bij hetzelfde bedrijf.
 
Gerbrand van de Weerd en Tony Hoekstra, voorheen collega's bij Bomenwacht Nederland, zijn gestart met hun nieuwe onderneming Nursitree. Ze creëerden een gestandaardiseerd systeem waarin bomen tot 20 jaar kunnen groeien en dan elders door kunnen gaan met de volgende groeifase.
 
Frits Gielissen en Pien van Scheppingen-Gielissen zijn niet langer werkzaam zijn bij Vita Boomonderzoek. Ze zijn terug op het 'oude honk' en gaan verder als voorheen onder O.B.T.A. de Linde v.o.f..
 
Binnen de afdeling Groentechniek van Fedecom vindt een bestuurswisseling plaats. Ard van Bergen neemt op 5 november aanstaande afscheid van het bestuur. Mark van de Heuvel, directeur Mechan Next en cultuurtechniek en Robert Wellink, directeur eigenaar van Wellink Equipment zullen het stokje overnemen en treden toe tot het bestuur.
 
Kilian Peschel is gestart als Sales Manager bij GreenMatter. Peschel is geen vreemde in het Nederlandse kunstgraswereldje, zo werkte hij hiervoor kort bij Edel Life, een spin-off van Edel Group en ook jarenlang bij KSP Kunstgras.
 
Pedro Torres, CEO van hoogwerker-verhuurdbedrijf Riwal, wordt per 1 januari 2025 opgevolgd door Lars Reehorst, die nu nog leiding geeft aan de Special Rental-divisie bij Boels. Torres verlaat het bedrijf op 1 april 2025 na een overgangsperiode. Torres gaf leiding aan het bedrijf tijdens de transitie na de overname door Boels Rental in maart van dit jaar.
 
Klaas Terwisscha meldt op Linkedin dat hij gaat starten als technisch inderhoud manager buitenruimte bij Universiteit Utrecht.


LOGIN   met je e-mailadres om te reageren.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
ETW-verdiepingsdag: Verplanten van bomen
woensdag 16 oktober 2024
Fleetexpo
woensdag 13 november 2024
t/m donderdag 14 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
Green Industry Profile
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER