Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Projectleider Bomen bij Copijn

VACATURE
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Lieke van der Weijde, vrijdag 12 juli 2024
126 sec


Utrecht/ Lisse, 40 uur per week

Ben jij een gepassioneerde bomenliefhebber met een scherp oog voor detail en een natuurlijke aanleg voor leiderschap? Zoek je een uitdagende rol waarin je je expertise kunt inzetten om het groen in onze omgeving te laten floreren? Bij Copijn, een vooraanstaand boomspecialistenbedrijf zijn we op zoek naar een projectleider om ons groeiende en dynamische team te versterken.


Wat ga je doen?

Als projectleider heb je de leiding over uiteenlopende boomprojecten, variërend van uitdagende boomverplantingen met eigen verplantingsmachine, onderhoud en behoud van (monumentale) bomen, aansturing snoeibestekken, complexe boomvraagstukken in bouwgerelateerde projecten etc. Vanuit jouw passie denk je mee met de wensen van de klant en ben je betrokken bij de planvorming.


Je bent verantwoordelijk voor het volgens plan laten verlopen van de projecten en uiteraard een tevreden opdrachtgever. Als projectleider Bomen bij Copijn krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en je passie voor bomen dagelijks uit te leven. Je brengt ervaring mee en je vindt het leuk om je kennis en ervaring over te dragen aan het team dat bestaat uit ervaren en leergierige boomverzorgers. Samen streef je naar het beste resultaat voor de klant en de omgeving.

Een greep uit de werkzaamheden:

In gesprek gaan met (potentiële) opdrachtgevers, goed kunnen luisteren en de opgave en klantvraag vertalen naar een passende offerte waarmee je de klant optimaal van dienst kan zijn.
Je initieert het plan van aanpak, organiseert en plant de projecten vanaf het moment dat de vraag binnenkomst, tot en met het verzenden van de offerte, facturatie en evaluatie.
Je stuurt de uitvoering van de projecten aan, houdt zicht op het verloop van de werkzaamheden en werkt indien nodig mee in de uitvoering.


Wij vragen:

Je kan makkelijk schakel tussen zakelijk en informeel zijn, want je bent de verbinding tussen de uitvoering en de klant. Je bent flexibel en weet tussentijds wijzigingen op een goede manier door te voeren, zonder het bedrijfsbelang uit het oog te verliezen. Je weet plannen van aanpak en opleverrapporten duidelijk te formuleren voor alle betrokkenen.


Verder heb je:

Aantal jaren ervaring in projectbegeleiding.
Rijbewijs B (E is een pre).
Een afgeronde opleiding Boomverzorging of certificaat ETW.
De vaardigheid om projecten te overzien en gestructureerd te werk te gaan.


We bieden je onder andere:

Een marktconform salaris afhankelijk van je kennis en ervaring.
Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en goede pensioenvoorziening.
Prachtige projecten om aan te werken.
Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding.
Innovatieve werkomgeving.


Over Copijn

Bij Copijn weten we dat groen een onmisbaar element is voor het voortbestaan van onze aarde. Met onze unieke combinatie van verschillende disciplines onder één dak zetten wij ons dagelijks in voor het creëren en behouden van een gezonde, mooie en groene leefomgeving.


Wij hechten veel waarde aan kennisontwikkeling en kennisdeling en we geloven in de kracht van duurzame samenwerking. Intern doen we dit binnen het eigen team of juist tussen de disciplines van landschapsarchitecten, boomspecialisten en groenaanleg & beheer. Extern doen we dit met opdrachtgevers, partners en co-makers. Alleen samen kunnen we écht een positieve impact maken op de wereld.

Over Copijn Boomspecialisten

Copijn Boomspecialisten bestaat uit een gepassioneerd en kundig team boomverzorgers, ecologen, taxateurs en boomtechnisch adviseurs. Met het team zetten wij ons dagelijks in voor het beheer van en de zorg voor bomen bij een divers palet aan opdrachtgevers. Daarbij richten we ons altijd op duurzame, veilige en realistische oplossingen.


Meer weten over onze projecten? Neem eens een kijkje op www.copijn.nl/projecten/.

Solliciteren

Hebben wij je interesse voor deze functie kunnen wekken? Stuur dan vandaag nog je cv en motivatie naar solliciteren@copijn.nl t.a.v. Corry Siegers, Algemeen Directeur.


Meer informatie

Wil je liever eerst wat meer informatie hebben of heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op met Dirk van Haaster, Teamleider Boomspecialisten (06-25711562) of Marja Nicolaas, HR-adviseur (06-42109562). Of bel ons algemene telefoonnummer 030-26 44 333.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Met deze vacature werven wij zelf onze nieuwe collega.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Cumela organiseert Demodag Biodiversiteit en Techniek
donderdag 29 augustus 2024
t/m donderdag 29 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
GaLaBau 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024
Fleetexpo
woensdag 13 november 2024
t/m donderdag 14 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER