Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Bomenwacht Aanbestedingen breekt los van Bomenwacht Nederland

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, dinsdag 8 augustus 2023
54 sec


Bedrijf gaat onafhankelijk verder onder de naam Boomcontract

In september 2020 startte Bomenwacht Aanbestedingen als onderdeel van Bomenwacht Nederland. Nu bijna drie jaar later gaat het bedrijf onafhankelijk verder onder de nieuwe naam Boomcontract. Per 22 juni jl. is Bomenwacht Aanbestedingen geen onderdeel meer van Bomenwacht Nederland.

William Schokker richtte drie jaar geleden de 'aanbestedingspoot' op van Bomenwacht Nederland. Schokker en zijn bedrijf gaan nu onafhankelijk verder onder de nieuwe naam Boomcontract.
William Schokker richtte drie jaar geleden de 'aanbestedingspoot' op van Bomenwacht Nederland. Schokker en zijn bedrijf gaan nu onafhankelijk verder onder de nieuwe naam Boomcontract.

Oprichter William Schokker: 'Een aantal jaar geleden gaf Bomenwacht Nederland mij de ruimte om Bomenwacht Aanbestedingen zelfstandig op de kaart te zetten. Deze kans heb ik met beiden handen aangepakt. Door hard te werken is Bomenwacht Aanbestedingen uitgegroeid tot een gezond en goedlopend bedrijf en daar ben ik trots op! Het voelt juist om nu ook eigenaar te zijn van het bedrijf dat ik zelf heb opgebouwd.'

'Door hard te werken is Bomenwacht Aanbestedingen uitgegroeid tot een gezond en goedlopend bedrijf en daar ben ik trots op! Het voelt juist om nu ook eigenaar te zijn van het bedrijf dat ik zelf heb opgebouwd'

Goed uit elkaar

Beide bedrijven benadrukken dat deze keuze is gemaakt vanuit een altijd prettige en goede samenwerking. 'Boomcontract krijgt hiermee de ruimte om de markt nog beter vanuit een onafhankelijke positie te bedienen.'


Nieuwe huisstijl

Met een nieuwe naam komt ook een nieuwe huisstijl. Schokker: 'Uiteraard blijft de samenwerking en dienstverlening zoals je van ons gewend bent: no-nonsense, integer en met korte lijnen.' Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een eigen website voor Boomcontract.


Personeel gezocht

Daarbij komt er in de loop van september een directievoerder in dienst en het nieuwe bedrijf nog hard op zoek naar een Adviseur contractvorming die het team kan komen versterken. Bij interesse kun je telefonisch contact opnemen met William Schokker via 06 12 29 56 80.


LEES OOK

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

AGENDA
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024
Fleetexpo
zondag 17 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER