Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Husqvarna lanceert nieuwe lijn klimuitrusting in samenwerking met Teufelberger

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, woensdag 25 mei 2022
62 sec


Husqvarna kondigt nieuwe samenwerking aan met Teufelberger

Husqvarna kondigt een nieuwe samenwerking aan met klimuitrusting-expert Teufelberger. De samenwerking, die in 2022 van start gaat, markeert volgens de tuin- en park gigant een belangrijke stap in haar ambitie om een ​​bredere selectie van oplossingen te bieden voor boomverzorgers en boomverzorgers.


Husqvarna stelt dat boomverzorgers en boomverzorgers meer en meer behoefte hebben aan producten en gereedschappen die speciaal zijn ontworpen voor hun specifieke professionele behoeften. Zodat comfort, efficiëntie en veiligheid wordt gegarandeerd. De samenwerking met Teufelberger is een eerste stap in Husqvarna's ambitie om zijn hoogwaardige kettingzaagaanbod aan te vullen met hoogwaardige producten die speciaal zijn gemaakt voor werken op hoogte.

Goede match

'Toen we besloten om onze eigen klimuitrusting te maken, vroegen we boomverzorgers en boomwerkers naar de beste en meest gerenommeerde producenten in die markt. We begrepen dat Teufelberger een goede match voor ons was in termen van hoge kwaliteit gecombineerd met kansen voor innovatie. Samen met onze kettingzagen willen we boomverzorgers en boomwerkers de beste uitrustingsoplossingen bieden voor hun meest voorkomende behoeften', zegt Johan Hallendorf, Director Global Portfolio Arborist Solutions bij Husqvarna.


'We zijn verheugd om samen te werken met Husqvarna. Met hun expertise op het gebied van kettingzagen in combinatie met onze expertise op het gebied van klimuitrusting zullen we in staat zijn om nieuwe producten te ontwikkelen die het werk van boomverzorgers en boomwerkers een stuk gemakkelijker zullen maken'

'We zijn verheugd om samen te werken met Husqvarna. Met hun expertise op het gebied van kettingzagen in combinatie met onze expertise op het gebied van klimuitrusting zullen we in staat zijn om nieuwe producten te ontwikkelen die het werk van boomverzorgers en boomwerkers een stuk gemakkelijker zullen maken', aldus Ludovic Rambert, Business Unit Manager Treecare bij Teufelberger.

Lancering nieuwe klimuitrusting

De nieuwe klimuitrusting wordt in de tweede helft van 2022 gelanceerd, waarbij de komende jaren wordt nagedacht over aanvullende nieuwe producten.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024
Fleetexpo
zondag 17 november 2024
Boomfeestdag plantseizoen 2024-2025
woensdag 20 november 2024
t/m woensdag 19 maart 2025

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER