Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Stap zorgeloos over naar accu

ADVERTORIAL
TUIN- EN PARKTECHNIEK
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Lies Vanderlinden, maandag 29 juli 2024
129 sec


Alle STIHL-producten worden precies zo ontwikkeld, dat jij je werk optimaal kunt uitvoeren

Er zijn verschillende argumenten om over te schakelen op accumachines, waarbij duurzaamheid, ergonomie en kostenefficiëntie erboven uitsteken. En toch is het voor veel professionals nog geen evidente keuze. Hoe zorg je voor voldoende stroom om lang te werken? Bij STIHL denken we mee over hindernissen en helpen we je om de ideale oplossing te vinden om jouw werk zo makkelijk mogelijk te laten verlopen.


Zo investeert STIHL in innovatieve accutechnologie om krachtige accu's te maken, zodat jij ook de meest intensieve toepassingen met accumachines kunt uitvoeren. You get the job done, met je trouwe STIHL aan je zij. Om die kwaliteit steeds te garanderen, zetten we continu in op de verbetering van onze producten. Centraal daarin sta jij, als professionele gebruiker. ‚Maak het mensen gemakkelijker om met en in de natuur te werken,' aldus Andreas Stihl. En dat is precies waar onze accumachines voor zorgen!

Alle STIHL-producten worden precies zo ontwikkeld, dat jij je werk optimaal kunt uitvoeren en steeds veilig blijft. STIHL-accu's raken namelijk niet oververhit. Bovendien besteden we bijzondere aandacht aan hun gewicht, zodat jij steeds met lichtere machines kunt werken. Je boet niet aan kracht in, met een lichtere machine én zonder uitlaatgassen. De accu's en machines worden zo op elkaar afgestemd, dat ze mooi in evenwicht blijven en op die manier minder gewicht op je gewrichten zetten. Wist je trouwens dat onze accu's en machines IPX4-gecertificeerd zijn? Ze zijn dus krachtig, betrouwbaar én waterdicht.

Bovendien heeft STIHL voor elk laadproces - langzaam of snel, stationair of mobiel, enkel of meervoudig - de geschikte lader die volledig compatibel is met STIHL-accu's. Combineer dit met ons draagbaar power station PS 3000 en je hebt power om mee te nemen, altijd en overal. Meer power nodig? Je kunt de STIHL-laders installeren in de werkplaats, het magazijn of zelfs in het dienstvoertuig. STIHL werkt samen met betrouwbare partners om een brede waaier aan oplossingen te bieden die perfect voldoen aan jouw behoeften.

De STIHL-acculaadkast bieden we aan in samenwerking met Kesseböhmer. De bediening van de laadkast bewaakt de oplaadprocedure en zorgt ervoor dat je ‚s nachts tot 20 AP accu's kunt laden. Je kunt hem zonder technische kennis installeren: je steekt simpelweg de stekker in het stopcontact.


De Seefion brandveilige accukluis
Daarnaast biedt STIHL in samenwerking met Seefion brandveilige accukluizen aan voor het veilig opslaan en laden van lithium-ion accu's. Deze kluis garandeert optimale brandveiligheid en bescherming. Bovendien zijn ze voorzien van zwaar hang- en sluitwerk, wat voor maximale inbraakbeveiliging zorgt. Ze voldoen aan de PGS 37 en de extra eisen van verzekeringsmaatschappijen. De Seefion-kluizen zijn getest met lithium-ion accu's tijdens de ontwikkeling van de VDMA 24994 en biedt bewezen veiligheid. En dan zijn ze ook nog eens modulair, dus kun je ze aanpassen aan jouw specifieke noden en behoeften.

De STIHL-acculaadkast bieden we aan in samenwerking met Kesseböhmer

In samenwerking met bott bieden we dan weer de bottTainer aan, een laadstation dat makkelijk in je voertuig geïntegreerd kan worden. Dit modulair systeem kan tot 28 accu's mobiel opladen en vervoeren. Gezien de accu's in het voertuig opladen, ben je snel onderweg naar je klanten.
Is de bottTainer nog iets te ambitieus? Dan is de CB 1-laaddoos van STIHL een goede instapoptie. Deze laaddoos is flexibel te monteren op het voertuig, kan tot acht AP-accu's mobiel opladen en vervoeren en is makkelijk zelf te installeren.


Waar wacht je nog op?

Het brede STIHL-assortiment zorgt ervoor dat jij voor elke toepassing de ideale teamgenoot vindt. Van onze bekende kettingzagen en bosbouwgereedschappen tot aan grasmaaiers, hogedrukreinigers of bladblazers. Weet je niet goed waar te beginnen? Je kunt rekenen op je lokale STIHL-dealer voor professioneel advies, uitstekende service en regelmatig onderhoud. Je kunt er ook steeds machines testen.
Onze accumachines zijn robuust ontworpen, zodat je er jarenlang mee aan de slag kunt. We hebben vertrouwen in de kwaliteit en prestaties van onze producten; daarom bieden we tot één jaar garantie aan als je ze registreert.


LOGIN   met je e-mailadres om te reageren.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
GrootGroenPlus 2024: In the Picture
woensdag 2 oktober 2024
t/m vrijdag 4 oktober 2024
Fleetexpo
woensdag 13 november 2024
t/m donderdag 14 november 2024
GREEN OUTLET
Iedereen kan gratis kleine advertenties plaatsen via zijn eigen account.

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
Green Industry Profile
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER