Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Inschrijving Boominfodag 2024 geopend

NIEUWS
MARKT & ACTUEEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Hanneke Tax, dinsdag 16 januari 2024
72 sec


Donderdag 7 maart in Ede

De inschrijving voor de 15e Boominfodag is geopend vanaf 16 januari. Het programma belicht onderwerpen als bomen en technologie, ontwerp en inrichting, en ziekten en aantastingen. Diverse gepassioneerde sprekers voegen het internationale perspectief toe. Ook wetgeving, beleid, duurzaamheid, hergebruik en inclusiviteit komen voorbij.

Foto: Sasha Ushakova
Foto: Sasha Ushakova

De 15e editie van de Nederlandse Boominfodag wordt geopend door Renée van Holsteijn. Tijdens de plenaire sessie neemt zij het voortouw en praat iedereen volledig bij over Artificial Intelligence. Renée geeft haar kijk op kunstmatige intelligentie en hoe deze een duurzame en groene wereld kan stimuleren.

Programma

Internationaal: Kenton Rogers van Treeconomics focust zich op de Tree Equity Score. Piotr Tyszko-Chmielowiec van Tree Institute Poland deelt zijn inzichten over de recente ontwikkelingen in ons vakgebied in Oekraïne en deelt hoe hij bomen beschouwt als een symbool van toekomst en hoop, zelfs in uitdagende omstandigheden. Sven König van Greehill belicht Smart Tree Inventory met behulp van LiDAR en AI. Deze sessies worden volledig in het Engels verzorgd.
 
Bomen en technologie: René van der Velde, Urban Forestry TU Delft, zal de nieuwste innovaties in de wereld van bomen presenteren, met de nadruk op i-Tree 2.0. Henk Werner, van Pius Floris Boomverzorging, bespreekt de strijd tegen ziekten en aantastingen in het bomenrijk.
 
Juridisch, beheer, beleid: Jilles van Zinderen, advocaat bij Monte Legal, neemt ons mee door recente juridische uitspraken op het gebied van bomenrecht. Susanne Driessen van Bomenwacht Nederland deelt inzichten over de Omgevingswet 2024 en onthult hoe potentiële bedreigingen voor stadsbomen kunnen worden omgezet in slimme kansen. Harry Boeschoten van de Bomenstichting deelt zijn expertise over het beheer en de bescherming van (zeer) oude bomen en werpt een licht op het Bomenregister.


Uitverkocht

Update: de tickets voor de Nederlandse Boominfodag zijn in een recordtijd uitverkocht. Geen ticket kunnen bemachtigen? Schrijf je in voor de reservelijst via de inschrijving op www.boominfodag.nl en ontvang de laatste updates.

Informatie en aanmelden

Boominfodag wordt georganiseerd door Stadswerk en VHG, in samenwerking met initiatiefnemer Jan-Willem De Groot. Dit jaar vindt de Nederlandse Boominfodag plaats op donderdag 7 maart 2024 in de Mauritskazerne in Ede. Aanmelden kan via de website van de Nederlandse Boominfodag.


LEES OOK
Boominfodag 2024 in Ede
14-12-2023 | AGENDA
21 sec

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024
Fleetexpo
zondag 17 november 2024
Boomfeestdag plantseizoen 2024-2025
woensdag 20 november 2024
t/m woensdag 19 maart 2025

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER