Whatsapp Facebook X LinkedIn RSS feed

Groene Transfers van juli

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, maandag 3 juli 2023
59 sec


Planten en bomen zijn niet het enige in de sector dat groeit. Ook carrières groeien en ontwikkelen zich. In deze rubriek een overzicht van de meest recente transfers. Start jij binnenkort ook met een nieuwe uitdaging, meld je dan hier aan dan nemen we je transfer mee.

Peter Brink (links) en Johan van Apeldoorn, IPC Groene Ruimte
Peter Brink (links) en Johan van Apeldoorn, IPC Groene Ruimte

Gerbert Lever stapt na 2,5 jaar bij Bomenwacht Nederland over naar de functie van Regisseur Groen bij Waterschap Hollandse Delta.
 
Alexander van Gerven start als calculator/werkvoorbereider bij Jos Kanters. Deze functie heeft hij eerder bij idverde NL vervuld.
 
Negen jaar lang stond Erik Poelman aan het roer van IPC Groene Ruimte. Hij wordt opgevolgd door een directieteam bestaande uit Peter Brink en Johan van Apeldoorn.
 
Theo Aanhane is benoemd als algemeen directeur van Hobaho by Dümmen Orange. Hij neemt per 1 oktober het stokje over van Foeke Gardenier, die deze functie sinds 2013 bekleedt. Aanhane trad in 2022 bij Hobaho in dienst als commercieel directeur. Gardenier blijft bij het bedrijf als adviseur en interim manager transformaties.
 
Studieclub I-grow, een studieclub voor jonge werkgevers en werknemers in de groene sector, heeft aangekondigd dat Peter Morrenhof van Delphy toetreedt als nieuw bestuurslid.
 
Niek Jan van Kesteren wordt per 1 juli de nieuwe voorzitter van brancheorganisatie Royal Anthos. Hij volgt Henk Westerhof op, die met pensioen gaat. Van Kesteren bekleedde onder meer diverse bestuursfuncties bij VNO-NCW.
 
Bij GreenMax gaat Joost Luyendijk een nieuwe uitdaging aan. Hij zal zich bezighouden met inside sales en het implementeren van procesverbeteringen, productkwaliteit en technische innovaties.
Royal Reesink heeft Rogier van der Linde benoemd tot nieuwe CEO. Sinds februari van dit jaar was hij al deputy CEO. Hiervoor was Van der Linde VP Material Handling bij het bedrijf. Hij is in maart 2022 bij Royal Reesink in dienst getreden.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

AGENDA
Demo Forest 2024
dinsdag 30 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024
Fleetexpo
zondag 17 november 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER