Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Boomverzorger gezocht bij gemeente Rotterdam


BOOMVERZORGER
Voor 36 uur per week

Cluster Stadsbeheer

De afdeling Uitvoering Werken verzorgt met zo’n 450 vakmensen de integrale uitvoering van het jaarlijkse, projectmatige onderhoud van objecten in de buitenruimte én het begraven en cremeren voor de stad Rotterdam.

De functie
Heb jij groene vingers, klim je graag in bomen en heb je geen hoogtevrees? Dan zijn we op zoek naar jou! Je komt te werken in een gemotiveerd team met acht collega’s. Als boomverzorger voer je regulier onderhoud aan bomen met een hoogwerker. Daarnaast klim je in bomen om te snoeien en rooien met de motorkettingzaag. Je bestrijdt ziektes bij bomen door bijvoorbeeld injecties te geven. Verder breng je technische constructies aan in bomen. Klachten afhandelen, ook buiten de gezette uren valt onder je takenpakket.

Vraag en aanbod
Voor deze functie in het groen zoeken wij een flexibel ingestelde en resultaatgerichte collega die prioriteiten weet te stellen. Daarnaast beschik je over:
• Afgeronde MBO+ opleiding in de tuinbouw;
• Minimaal 2 jaar werkervaring;
• European Tree Worker certificaat;
• Rijbewijs B en E;
• Om de machines te kunnen bedienen is het belangrijk dat je in het bezit bent van ARBO-certificaten
• Kennis en affiniteit met handboekbomen is een pré

Voor deze functie ben je in staat lichamelijk belastende werkzaamheden te verrichten en deze zorgvuldig, in een vlot tempo samen met je collega’s uit te voeren. Verder sta je ervoor open om wacht,- en waakdiensten te draaien. Ben jij een persoonlijkheid die van aanpakken weet en heb je hart voor de natuur? Reageer dan snel!

Afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring bedraagt je salaris maximaal EUR 2.599,- (schaal 5) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

Contactgegevens
Je kunt je inhoudelijke vragen stellen én je sollicitatie richten Gert-Willem Mengerink, tel. 06-22486765. Heb je vragen die betrekking hebben op de sollicitatieprocedure, dan kun je contact op nemen met Sharon Riesmeijer, Recruiter, te bereiken via tel. 06-43835485.

Deze vacature is tegelijkertijd intern en extern opengesteld. Bij gelijk gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Belangstellenden die na de reactietermijn reageren, zullen niet meer in de selectieprocedure worden meegenomen.

VACATURES
GREENFORUM