Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Boomverzorger (2.0 fte) gezocht bij BAR-gemeentenKunnen gemeenten ook samengaan met behoud van hun zelfstandigheid? Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk leveren het bewijs. Als BAR-gemeenten hebben we sinds 2014 onze ambtelijke organisaties gebundeld. De bedrijfsvoering is geïntegreerd, de autonomie per gemeente is gehandhaafd. In de praktijk is het een ideaal model om inwoners van de drie plaatsen optimaal van dienst te zijn. Dat vraagt een groot vertrouwen in elkaar. Dat vraagt ook ruimte voor diversiteit. En dat vraagt vooral om gezamenlijk aanpakken van vraagstukken. Precies de factoren die het werken bij de BAR-gemeenten nét wat inspirerender maken dan elders.

Heb jij "groene vingers"?
Voor de afdeling Bovenwijksbeheer zijn we op zoek naar 2 boomverzorgers.

BOOMVERZORGER (2.0 fte)
(36 uur)


Wat ga je doen?
Voor de afdeling Bovenwijksbeheer zorg je als boomverzorger samen met je collega boomverzorgers voor het bomenbestand in de BAR-gemeenten. Je houdt je bezig met planmatig onderhoud en verricht, zowel klimmend als vanuit een hoogwerker, vel en/of sloopwerkzaamheden van bomen. Het planten en her-planten van bomen behoort ook tot je werkzaamheden. Daarnaast kan je worden ingezet bij de wachtdienst en gladheidbestrijding.

Wat vragen wij van je?
Wij vragen een gedegen kennis van bomen, boomsoorten, boomplagen, groeiverwachtingen en groeiomstandigheden. Als je beschikt over algemene plantenkennis is dat een pré.

Je werkt nauwkeurig en je kunt goed in teamverband werken. Zowel naar collega’s als naar bewoners ben je sociaal en klantvriendelijk.

Verder:
•Heb je een (cultuur)technische opleiding op VMBO niveau of MBO Groen niveau 2 of 3 afgerond;
•Ben je ETW gecertificeerd (Climbing of Platform);
•Beschik je over een hoogwerker certificaat of ben je bereid dit te halen;
•Beschik je over een BHV;
•Ben je in het bezit van de rijbewijzen B, BE en ben je bereid om rijbewijs C te halen;
•Beschik je over praktische kennis m.b.t. onderhoud en gebruik van machines;
•Ben je bereid tot het volgen van relevante cursussen.

Wat hebben wij jou te bieden?
Het salaris is ingeschaald in schaal 5 van de CAR-UWO bij een 36-urige werkweek.

We hebben uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder deelname aan het individueel keuzebudget, ABP-pensioenregeling, reiskostenvergoeding woon-werkverkeer, ouderschapsverlof-regeling en flexibele werktijden.

Interesse?
Als je jezelf herkent in bovenstaand profiel en de functie spreekt je aan, stuur dan je sollicitatie met begeleidend CV uiterlijk 29 mei 2017 via de site www.werkenbijbarorganisatie.nl en solliciteer direct.

Meer informatie?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Alex Hollemans (coördinator Bovenwijksbeheer) per e-mail a.hollemans@bar-organisatie.nl of met John van Dorst (waarnemend afdelingshoofd Bovenwijksbeheer) per e-mail j.v.dorst@bar-organisatie.nl

VACATURES
GREENFORUM