Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Boomtechnisch adviseur zonder flauwekulTerra Nostra BV, kennisatelier voor boom en bodem, is een jong ambitieus bedrijf met veel ervaring. Kennis van de praktijk is onze kracht, wij geven geen theoretische adviezen. Naast onze kennis hebben we alle boomtechnische onderzoeksmethodes, die we door en door beheersen, zelf in huis. Past het bij jou om deel uit te maken van een team dat de lat hoog legt en een enorme passie voor boomonderzoek heeft? Dan zoeken wij jou: een enthousiaste Boomtechnisch adviseur met praktische inslag en passie voor bomen.

Functie
Je bent werkzaam binnen een team van boomveiligheidscontroleurs, boomtechnisch adviseurs en wetenschappers met veel eigen verantwoordelijkheid. Wat kan je verwachten:
- Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van boomtechnisch onderzoek variƫrend van bodem tot kroon met diverse methoden en apparatuur;
- Je werkt mee aan offertetrajecten, productontwikkeling, demonstraties, presentaties en cursussen;
- Je kent het belang van de klant waarmee je samen projecten tot een goed einde brengt;
- Je werkt iedere dag aan het ontwikkelen van je eigen specialisme.

Profiel
Jij snapt wat we nodig hebben en beschikt over de relevante certificaten en rijbewijs B. Met
al je competenties dagen wij jou uit ons te overtuigen.

Wij bieden je
Groeimogelijkheden binnen een professionele organisatie met een prettige informele werksfeer. Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen door middel van ons intern opleidingsplan. Salaris in overeenstemming met de functie en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Mail of stuur je motivatie met CV naar de heer H. Kuppen, Terra Nostra BV, Postbus 15, 2970 AA Bleskensgraaf of naar info@terranostra.nu.


VACATURES
GREENFORUM