Archief Agenda Adverteren Abonneren Contact Disclaimer
Boomverzorging Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom-In-Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Stad+Groen

Abonneren


BOOMZORG is het leidende vakblad voor onderhoud en beheer van bomen in de openbare ruimte. BOOMZORG voorziet boomverzorgers en boombeheerders van praktische informatie op het gebied van assortiment, civiel- en cultuurtechniek, nieuwe diensten en producten, cases, onderzoeken, interviews over financieel-economische en juridische ontwikkelingen en human interest. BOOMZORG werkt samen met een groot aantal deskundigen en auteurs die hun sporen in het werkgebied ruimschoots hebben verdiend.

Een abonnement op Boomzorg kost slechts €69,- per jaar. Hiervoor ontvangt u 8 keer per jaar een uitgave van Boomzorg en wekelijks de e-mail nieuwsbrief.

Bedrijf/organisatie:
Contactpersoon:
Geslacht:
Man
Vrouw
Geboortedatum:
Verzendadres straat:
Postcode / Plaats:
Mobiel:
Telefoon:
E-mail:
Referentie:
Factuuradres Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Straat:
Postcode / Plaats:
E-mail:
BTW nummer:
Ik wil:
Een abonnement voor 2015 en 2016 en ik ontvang een gratis snoeischaar t.w.v. € 56,80
Een abonnement voor de resterende nummers van 2015 en betaal € 35 zonder snoeischaar
Overigen Ik wil betalen via:
Factuur
Automatische Incasso
Bank- of Gironummer
Akkoord Alg. voorw:
Ja

VACATURES
ARTIKELEN
Een sierkers is geen boom voor de eeuwigheid en 'Rancho' is wat dat betreft geen uitzondering
Het is een goede gewoonte dat iedere inspiratieboom zijn eigen copromotor heeft, in de persoon van een kweker die ervaring heeft met het opkweken van deze boom. Omdat alle kersen uiteindelijk uit de Betuwe komen, lag het voor de hand om ook de kweker hiervandaan te halen. De gelukkige werd Wouter Mauritz van Laanboomkwekerij Combinatie Mauritz uit Opheusden.
Een boom, een heester of toch een struik?
Beng... Wat voor boompje is dit? En hoe kom ik hier? Die nacht lig ik wakker. Om te bedenken wat voor soort boom of heester het was die nog maar net verhinderde dat ik de sloot inrolde. En wat een belachelijke muts de chirurg ophad. 'Zo, u ziet er echt niet uit', grapte ik nog. 'Volgens mij heb ik een plakoksel, dokter.
Liever geen Lyme
Voor het tweede jaar op rij hebben onderzoekers van Wageningen University een recordaantal teken gevangen. Een tekenbeet kan leiden tot de ziekte van Lyme. Over deze ziekte is nog altijd weinig bekend, maar vast staat wel dat hij tot zeer ernstige gezondheidsproblemen kan leiden. Moeten we ons zorgen gaan maken?
Bomen voor bijen
Vanaf de eerste mooie dag in de lente tot de laatste zonnige najaarsdag vliegen bijen uit om nectar en stuifmeel te verzamelen. Naast bloemen van kruiden en planten spelen ook bloeiende bomen een grote rol in de voedselvoorziening van de bij.