Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Boomverzorging Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Greenmax vernieuwt wortelgeleidingspanelen en introduceert nieuwe maat

woensdag 29 november 2017

Inzet hoge modellen voor bescherming kabels/leidingen
Greenmax heeft zijn assortiment wortelgeleidingspanelen vernieuwd en de extra hoge modellen voorzien van een tussenmaat.

Jaren geleden bracht het bedrijf wortelgeleidingspanelen met verticale ribben op de markt. De ribben zorgen ervoor zorgen dat de wortels diep de grond in worden geleid - om van daaruit horizontaal te groeien. Dat maakt dat de panelen dicht rondom de boom geplaatst kunnen worden.

Extra hoge modellen
Panelen in hoogtes van 30, 45 en 60 centimeter worden al jarenlang gebruikt. De laatste jaren wordt steeds vaker wortelgeleiding ingezet als geleidingswand langs kabel- en leidingstrajecten die vlak langs bomen lopen. Hiervoor adviseert Greenmax panelen in een hogere maat toe te passen. Naast de bestaande uitvoering van 90 en 120 centimeter is het extra hoge paneel nu ook verkrijgbaar in een hoogte van 105 centimeter.

Koppelbaar
Na doorontwikkeling zijn de hoge panelen beter van kwaliteit, laat het bedrijf weten. De wanden van deze modellen zijn nu ook uitgerust met grondankers, dubbele bovenrib tegen springwortels en een goed werkende koppeling. De panelen zijn aan elkaar te koppelen, ook als ze een andere hoogte hebben, zodat de geleiding aangepast kan worden op een specifieke situatie.

door Kelly Kuenen


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES