Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Boomverzorging Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Innovatieve oplossingen voor hoogwerkers

dinsdag 26 augustus 2014

Time International heeft de laatste maanden het gamma aan hoogwerkers sterk uitgebreid met innovatieve oplossingen voor veilig werken op hoogte.

Time International is de wereldwijde export afdeling van de Amerikaanse Time Manufacturing Company. Time International produceert en monteert hoogwerkers op voertuigen van de fabriek in Farsø, Denemarken.

De Time Quick Shift is leverbaar op 2-deurs VW Amarok, Isuzu D-Max of Ford Ranger pickup trucks voorzien van een van drie verschillende Time Versalift hoogwerkerkers met een werkhoogte van 9 tot 14 meter. De hoogwerkers zijn inzetbaar voor onderhoud van straatverlichting en andere lichte uitdagingen op hoogte in de publieke ruimte. De compacte afmetingen van het voertuig maken het uitermate geschikt voor gebruik in de binnenstad, voetgangerszones en parken, allemaal ruimtes waarvoor traditionele hoogwerkers te groot zijn. Het voertuig wordt gestabiliseerd middels een gepatenteerd as vergrendel systeem zodat uitzetpoten overbodig zijn. Door het ontbreken van de uitzetpoten kan het voertuig en de hoogwerker op bijna elke plaats kunnen worden ingezet waar de auto kan komen.REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES