Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Boomverzorging Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Herder-Fermex brengt nieuwe stobbenfrezen op de markt

woensdag 27 augustus 2014

Herder heeft de Herder-Fermex productlijn uitgebreid met twee nieuwe stobbenfrezen.

Deze machines zijn de meest krachtige stobbenfrezen uit de range en speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik. Met de SC-550H en de SC-630H wordt het voor professionals mogelijk om vrijwel elke boomstronk snel en doeltreffend te verwijderen. De machines zijn bovendien compact en daarmee breed inzetbaar.

De Herder-Fermex SC-550H en de SC-630H zijn met name bedoeld voor bedrijven die zich bezig houden met grote projecten op het gebied van tuin-, bos- en landschapsbeheer en natuurlijk het vellen en rooien van bomen. Bedrijven die onder zware omstandigheden de zekerheid willen hebben van een machine die een zeer hoge freescapaciteit combineert met maximale bedrijfszekerheid en gebruiksgemak.

De nieuwe machines zijn leverbaar in respectievelijk 70 pk en 105 pk uitvoering. Daarnaast zijn deze machines naar keuze leverbaar met rupsen of 4-wieluitvoering. Door de hydraulische aandrijving is er maximale bewegingsvrijheid van het freeswiel. Een freesdiepte tot maar liefst 70cm is met deze nieuwe machines mogelijk. De breedte van de machine is beperkt tot 85 cm. Hierdoor is het mogelijk om moeilijk toegankelijke plaatsen met smalle doorgangen zoals tuinpoorten (standaardmaat hiervan is 90cm) te bereiken. Deze topmodellen van Herder-Fermex worden standaard geleverd met radiografische besturing. De gebruiker kan daardoor altijd de beste positie kiezen met het meeste zicht op de werkzaamheden.


GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES