Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Nieuwe Toro Outcross 9060 vanaf komende zomer in Nederland

donderdag 22 februari 2018

Toro kondigde onlangs de nieuwe Toro Outcross 9060 aan: een multifunctioneel voertuig voor golfbaanonderhoud. Het nieuwe model is vanaf komende zomer in Nederland verkrijgbaar bij Jean Heybroek.

De Outcross 9060 is in feite een kruising tussen een tractor en een werkvoertuig. In vergelijking met traditionele compacttrekkers is de machine echter een stuk gazonvriendelijker. Dat komt door het lage zwaartepunt en de vierwielbesturing van de Outcross, in combinatie met de elektronisch bediende tractieaandrijving.

Multifunctioneel

De Outcross kan uitgerust worden met talloze werktuigen voor grasonderhoud dankzij zijn driepuntsaankoppeling met aftakas, trekhaak, laadbak- en ladermogelijkheden. Outcross-eigenaars kunnen daardoor alle facetten van onderhoud uitvoeren: gras maaien, meststof strooien, zand laden, een pallet graszoden vervoeren, beluchten, topdressen, sneeuw en ijs verwijderen, bladeren blazen, wortels inkorten, zaad strooien, een aanhangwagen trekken, een pad vrijmaken, hout versnipperen en veel meer.

Diesel
De Outcross wordt aangedreven door een 59.8 pk Yanmar watergekoelde dieselmotor, waarmee hij volgens Toro tot ruim zeven ton kan voorttrekken. Daarnaast kan hij uitgerust worden met een laadbak met een capaciteit van meer dan twee ton. De Toro Outcross 9060 zal beschikbaar zijn vanaf de zomer 2018. In Nederland is de import van Toro in handen van Jean Heybroek; in Belgiƫ is die rol weggelegd voor Packo Green.


door Nino Stuivenberg


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM