Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Laatste plekken avondopleiding ETT/Boomtechnisch adviseur

woensdag 7 februari 2018

Binnenkort start Helicon Eindhoven weer met de avondopleiding Boomtechnisch Adviseur/ETT. Gedurende 32 donderdagavonden en drie praktijkdagen worden deelnemers voorbereid op het ETT-examen. De te verwachten startdatum is donderdag 22 maart.

Voor wie?

De opleiding is bedoeld voor boomverzorgers, werkvoorbereiders, onderzoekers en adviseurs en voor diegene die bestekken schrijven voor of directie voeren over boomverzorgingswerken. De ETT-er kan de schakel vormen tussen opdrachtgever (boomeigenaar/beheerder) en de aannemer.

Competenties boomtechnisch adviseur
De opleiding richt zich op competenties die verwacht mogen worden van een boomtechnisch adviseur. Het examen ETT is de leidraad voor de opleiding. De onderwerpen van de opleiding zijn opgedeeld in 3 hoofdstukken, elk bestaande uit meerdere modulen. Deze onderwerpen zijn Basiskennis boombeheer, Regelgeving, administratie en organisatie en Boomonderzoek, advisering en aansturing boomverzorgingswerkzaamheden. Aanvullende informatie over de cursus is hier te vinden.

Baangarantie

Corik Geurts van Helicon sprak al eerder met Boomzorg: 'Er is steeds meer behoefte aan gedegen en specifieke kennis over bomen en steeds vaker is de ETT'er de schakel tussen de opdrachtgevers en de aannemerij. Er is bij Helicon geen European tree technician bekend die geen baan heeft; het is dus een opleiding met garantie op een baan. De vraag is groter dan het aanbod. En die vraag wordt alleen maar groter, omdat de European tree technician inmiddels dé algemeen erkende bomenspecialist in Europa is.

Opgeven of aanvullende informatie opvragen kan door te mailen of te bellen (06 306 788 08) naar Corik Geurts.

door Willemijn van Iersel

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM