Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Wie verdient de titel Greenkeeper of the Year 2019?

maandag 5 maart 2018

Natuurlijk, de laatste Greenkeeper of the Year-verkiezing is nog maar net achter de rug, met Arjen Westeneng als trotse winnaar. Westeneng was onlangs op bezoek bij de redactie. Binnenkort verschijnt een nummer waarvoor hij voor de gelegenheid plaatsnam op de stoel van hoofdredacteur Hein van Iersel.

Omdat het organiseren van deze wedstrijd een hoop werk is, start vakblad Greenkeeper binnenkort al met de voorbereidingen voor de volgende editie. Daarom wordt de inschrijving voor Greenkeeper of the Year 2019 alvast geopend.

Denk jij dat je voor deze award in aanmerking komt? Of ken je een collega-greenkeeper waarvan je vindt dat hij of zij een goede kandidaat is? Jong, oud, hoofdgreenkeeper of 'gewone' greenkeeper, het maakt niet uit. Zolang diegene maar uitblinkt in zijn werk. Geef vandaag nog naam en golfbaan per e-mail door aan de redactie: lieke@nwst.nl.

Zesde editie
Het is alweer de zesde keer dat vakblad Greenkeeper de Greenkeeper of the Year-award uitreikt, met dank aan de sponsoren Toro en ICL De titels gingen (in chronologische volgorde) naar Koert Donkers, Kristian Summerfield, William Boogaarts, Vincent de Vries en Arjen Westeneng. Jolanda Vonder en Derck Versteegh gingen er met de titel Greenkeeper High Potential vandoor.

Vind je dat jouw naam of de naam van een collega ook in dit rijtje thuishoort? Laat het ons weten!

door Kelly Kuenen


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM