Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Bomen Service Nederland BSN failliet verklaard

donderdag 21 december 2017

Op 20 december 2017 is Bomen Service Nederland B.V. te Amersfoort failliet verklaard. Bomen Service Nederland was een van de bedrijven, die was ontstaan uit het faillissement van BSI in 2016.

Nadat BSI in 2017 failliet ging werd het bedrijf opgesplitst in drie takken. De hoofdtak die zich specialiseerde in boomgranulaten werd met de bedrijfsnaam BSI toegevoegd aan Den Ouden in Schijndel. De onderzoeksactiviteiten gingen naar BSN Bomenservice Inspectie & Advies in Moordrecht en voormalig BSI-directeur Bas van der Velde startte onder de naam Bomen Service Nederland in Amersfoort een nieuw bedrijf dat zich bezig hield met de uitvoeringsklussen. Een van de voormalige werknemers van het bedrijf (naam bij redactie bekend) zegt hierover: 'We hebben als Bomen Service Nederland gewoon een valse start gehad. En dan komen de mooie klussen niet onze kant op.'
Begin december 2017 is een groot deel van het personeel van Bomen Service Nederland al vertrokken bij het bedrijf. Verkoper Aalt van Loo, uitvoerder Ries de Jong en club van vier mensen uit de buitendienst zijn per 1 december verkast naar het bedrijf Hoefakker.


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM