Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Agribex trekt wederom meer dan honderdduizend bezoekers

maandag 11 december 2017

Foto: Grasshopper Mowers
De zeventigste editie van de Belgische beurs Agribex zit er weer op. De zesdaagse beurs trok in 2017 wederom meer dan honderdduizend bezoekers.

Beursorganisator Fedagrim is tevreden dat exposanten positief zijn en dat ook de beleidsmakers tijd genomen hebben om naar de boodschap van de sector te luisteren. 'Dat is voor ons de reden waarom we een beurs als Agribex organiseren', aldus voorzitter Johan Colpaert.

Groene sector
Agribex is van oudsher een landbouwbeurs. Fedagrim probeert ook de groene sector aan te spreken, maar dat blijkt nog niet mee te vallen. 'We doen er alles aan om de beurs open te stellen voor tuinaannemers en inrichters van de openbare ruimte. We zijn op de goede weg door tuin en de groene ruimte een volwaardige plek te geven. Het aandeel van tuin en groene ruimte in de totale beursoppervlakte neemt toe, en ook de bezoekers voor die sector weten de weg te vinden naar Agribex.' Verschillende bedrijven uit de groene sector waren op de beurs aanwezig, zoals Lozeman Tuinmachines, Van Dyck Marcel en Smits Veldhoven.

Agribex wordt eens in de twee jaar georganiseerd. In 2019 vindt de beurs plaats van 3 tot en met 8 december 2019.

door Nino Stuivenberg

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM