Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Van Dyck Marcel Belgium introduceert wielladers Cast Group

woensdag 22 november 2017

Knikwiellader 33T, voorzien van bak met klem
Van Dyck Marcel Belgium breidt het assortiment uit met wielladers van het Italiaanse merk Cast, waarvoor het bedrijf het importeurschap voor Belgiƫ en Luxemburg op zich neemt.

Cast Group is een Italiaanse producent van multifunctionele compacte wielladers en skid steer-laders. De knikwielladers met vierwielaandrijving zijn uitgerust met Isuzu- of Kubota-dieselmotoren van 23 tot 38 pk. Dankzij de uitwisselbaarheid van het toebehoren kunnen ze op diverse manieren worden ingezet.

Alle modellen in het gamma zijn standaard voorzien onder andere hydrostatische vierwielaandrijving, elektrisch inschakelbaar sperdifferentieel, hydraulische ventielen, universele koppelplaat, ROPS/FOPS-beveiliging, telescopische arm en multifunctionele joystickbediening.

Skid steer-lader SSQ15 met volumebak
Vanaf het model 30T komt er standaarduitrusting bij, zoals led-werklichten, een digitaal dashboard met akoestische waarschuwingssignalen, zweefstand en een oscillerende achteras. Voor elk model zijn daarnaast diverse extra opties beschikbaar.

Skid steer-laders
De skid steer-laders kregen de merknaam Worky-Quad. De modellen onderscheiden zich door hun compacte omvang, waardoor ze ook gemakkelijk door nauwe doorgangen kunnen rijden. Naast modellen met benzine- of dieselmotor is er ook een elektrische versie beschikbaar, de Ecoquad. Net als bij de knikwielladers zijn de aanbouwdelen uitwisselbaar.

De modellen zullen al te zien zijn op Agribex, van 5 t/m 10 december aanstaande (stand 8106).

door Kelly Kuenen


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM