Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Kennisdag Den Ouden Groep krijgt vervolg

maandag 16 oktober 2017

De Kennisdag die Den Ouden Groep samen met Van den Berk Boomkwekerijen organiseerde op woensdag 13 oktober is succesvol verlopen. Het onderwerp van de dag was 'klimaatadaptieve toekomstbomen en groeiplaatsen'. Tijdens deze dag werd vanuit verschillende disciplines bekeken waar bomen van de toekomst aan worden blootgesteld.

Op de kennisdag waren diverse gastsprekers aanwezig uit verschillende specialismes. Zo waren onder andere weervrouw Helga van Leur, oprichter Greenlabel Lodewijk Hoekstra en landschapsarchitect Wolfgang Holz aanwezig. Met plek voor meer dan 250 deelnemers was deze dag ruim van te voren helemaal volgeboekt. Op deze link kunt u een impressie zien van de dag.

Herkansing

Vanwege de grote belangstelling is al gauw besloten om een tweede dag te organiseren. Deze dag zal plaatsvinden op donderdag 7 december. Houd je agenda dus vrij. Binnenkort zal meer informatie volgen over deze nieuwe kennisdag. Iedereen die affiniteit heeft met het bomenvak in het openbaar groen kan zich hier aanmelden. Aanmelden is noodzakelijk en wacht daar niet te lang mee, afgelopen kennisdag hebben ze immers ook al diverse mensen moeten teleurstellen.door Willemijn van Iersel

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM