Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Groentechniek Holland groter dan voorgaande edities

dinsdag 30 mei 2017

Groentechniek Holland groeit dit jaar. Beursmanager Willem Bierema vertelt hoe de beurs eruit komt te zien.

Bierema: "Met nog ruim drie maanden te gaan schreven zich al ruim 140 deelnemers in, waarmee nu al 80% is volgeboekt. Daarom hebben we besloten om het beursterrein voor deze derde editie van Nederlands grootste groene vakbeurs te vergroten en uit te breiden van 9 naar 12 hectare. Op dit grotere beursterrein kunnen we alle deelnemers een gunstige plaats bieden en is daarnaast nog volop ruimte voor het demonstreren en live testen van alle machines van de verwachte 450 merken."

Exposanten
"Alle marktleiders uit de afdelingen Tuin & Park en Groen & Milieu van Fedecom zijn weer van de partij, waaronder de toonaangevende merken John Deere, Kubota, Jean Heybroek, Stiga, New Holland, Toro, Husqvarna, Stihl, JCB, Roberine, Van der Haeghe, C. van der Pols, Wim van Breda, Honda, Mechan Cultuurtechniek en Mercedes Benz. Daarnaast zien we verbreding in het aanbod vanuit de reinigingssector met onder meer Ravo Benelux en Memo Europe, en met bedrijven binnen de bosbouw zoals Woodmizer Nederland, Haecksler en Angenendt. Ook gereedschappen voor Tuin & Park zijn volop te zien, onder meer bij De Boer Drachten, Dewalt, Stanley Black & Decker en Facom."

Gouden Klavertje Vier
Onder de getoonde 450 merken zijn veel innovaties die alle meedingen naar het Gouden Klavertje Vier, de prijs die een vakjury toekent aan de meest opvallende innovatie op GTH. Alle deelnemers kunnen nieuwe producten en diensten aanmelden tot maandag 7 augustus, daarna selecteert de vakjury de nominaties. De winnaar wordt bekendgemaakt op de eerste beursdag, dinsdag 12 september.

Entree
Alle deelnemers en merken zijn te vinden op www.groentechniekholland.nl, waar bezoekers binnenkort ook online een entreekaart kunnen kopen met een korting van 2 euro op de entreeprijs van 19,50 euro. Voor dat bedrag krijgt de bezoeker entree, kan hij parkeren op het nabijgelegen parkeerterrein, ontvangt hij de beurscatalogus en een welkomstdrankje. Een kortingskaart van een van de business- of mediapartners is goed voor 4,50 euro korting. Op vertoon van een relatiekaart via een van de GTH-deelnemers is de entree voor vakbezoekers gratis.

De tweejaarlijkse vakbeurs voor alle professionals werkzaam in de openbare ruimte vindt plaats van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 september 2017 op het Walibi-evenemententerrein in Biddinghuizen en is dagelijks open van 10 tot 17 uur.

door Kelly Kuenen

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM