Archief Agenda Adverteren Abonneren Contact Disclaimer
Boomverzorging Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Stad + Groen
Weijtmans toe aan vierde telescoopkraan
Boomrooierij Weijtmans heeft alweer een vierde telescoopkraan in bestelling. Weijtmans is met deze kraan en de nieuwste Euro 6 Silent vrachtwagen aanwezig op de Boom Inspyratie Dag.
17-10-2017 Lees meer...
International Tree Service lanceert nieuwe website: itsfortrees.nl
Materiaalleverancier voor bomen International Tree Service (ITS) lanceert een nieuwe website: Itsfortrees.nl. De nieuwe website, waar de afgelopen tijd hard aan gewerkt is, zal vanaf vandaag online zijn.
31-03-2017 Lees meer...
'Nederland importeert nog volop illegaal gekapt hout'
Bijna de helft (46 procent) van het bewerkte hout dat Nederland binnenkomt, is vaak niet legaal gekapt. Toch valt het niet onder het Europese importverbod.
09-12-2014 Lees meer...
Cursus snoeien van (hoogstam)fruitbomen
Met het toenemen van het aantal fruitbomen in de openbare ruimte, en particuliere terreinen zal er steeds meer vraag ontstaan naar mensen die deze bomen vakkundig kunnen begeleiden tot een volwassen boom.
19-11-2014 Lees meer...
Enquete Bomenmonitor: DIVERSITEIT
In Boomzorg 8 is het thema van de Bomenmonitor DIVERSITEIT. Welke eventuele problemen of weerstanden voorziet u bij meer divers aanplanten? Vul de enquête in! De resultaten verschijnen in het kerstnummer, Boomzorg 8.
14-11-2014 Lees meer...
BOMENMONITOR: Bladluis
Plakkerige honingdauw van de bladluis. Hoe gaat men in Nederland om met deze plaag? In de komende uitgave van het vakblad Boomzorg besteden we daar aandacht aan en vragen u daarom bijgaande enquête in te vullen.
30-07-2014 Lees meer...
BOMENMONITOR: Kastanjebloedingsziekte
Al ruim tien jaar teistert de bloedingsziekte onze kastanjes en een echte oplossing is er nog niet: hoe gaat men in Nederland om met deze boomziekte? In de komende uitgave van het vakblad Boomzorg besteden we daar aandacht aan en vragen u daarom bijgaande enquête in te vullen
12-06-2014 Lees meer...
Dag van het Park Deventer inclusief NK Boomklimmen
Op zaterdag 7 juni werd in het Worpplantsoen in Deventer voor de zevende keer de Dag van het Park georganiseerd. Het park vormde het decor voor het NK Boomklimmen van de KPB.
10-06-2014 Lees meer...
De zomer komt eraan: zorg voor bescherming tegen zonnebrand
De mensen die in de groene ruimte werken zorgen er meestal voor dat zij goed beschermd zijn tegen zonnebrand.
20-05-2014 Lees meer...
21 mei: Demonstratie Wortelfrees in Terneuzen
RootSolutions RS 1000 wortelfrees is een innovatieve machine die het mogelijk maakt om snel en eenvoudig wortelbescherming te plaatsen. De wortelfrees zal op woensdag 21 mei draaien op de Laan van Othene in Terneuzen.
09-05-2014 Lees meer...
Jaarlijks onderhoud van bomen in gemeente Huizen
Het jaarlijks onderhoud van bomen in de gemeente Huizen start binnenkort. Dit jaar wordt onderhoud gepleegd aan ongeveer 6000 bomen.
23-04-2014 Lees meer...
Onderzoek naar de iepenziekte lijkt haar vruchten af te werpen
Bijna een eeuw onderzoek naar de iepenziekte, ook wel 'Dutch elm disease' genoemd, lijkt haar vruchten af te werpen. De ‘nieuwe iepen’ zijn in hoge mate resistent en hebben weer volop toekomst.
15-04-2014 Lees meer...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... | 29
AGENDA
De Groene Sector Vakbeurs
Datum: dinsdag 9 januari 2018
Tijd: 9, 10 en 11 januari 2018
Locatie: Evenementenhal Hardenberg
Lees meer...
Archief
Adverteren
Abonneren
VACATURES