Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
John Deere Nederland B.V.
Expeditiestraat 12
5961 PX Horst
Nederland

Tel: 077 850 82 00
E-mail: infoNL@johndeere.com

www.johndeere.nl/dealerlocator
OMSCHRIJVING Producten Golf & Tuin en Park
John Deere is wereldleider in het leveren van geavanceerde producten en diensten en is toegewijd aan het succes van hen die verbonden zijn aan het land. John Deere levert innovatieve producten van superieure kwaliteit die gebouwd zijn op een traditie van integriteit. Golf: Aercore beluchter, bunkerrake, multifunctionele compacttrekkers, fairwaymaaiers, gator-transporters, greenmaaiers en golfspuiten

Compact trekkers: multifunctionele compacttrekkers (1-serie t/m 4-serie)

Tuin en Park particulier: automatische maaier, handmaaiers, (diesel) tuintrekkers en zitmaaiers, verticuteerders

Gator-transporters

Professioneel maaien: frontmaaiers, zero-turn maaiers, frontcircelmaaiers en kooimaaiers.
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
GaLaBau gaat half september van start
De internationale vakbeurs voor stedelijke en groene ruimten, sportvelden en golfbanen opent voor de 23e keer van 12 tot 15 september 2018 haar deuren.
Lees meer
Video: Demonstraties tijdens Green Live Tour 2018
Na twee succesvolle edities organiseerde GKB Machines eerder deze maand met een aantal partners de derde editie van de Greenlive Tour. Greenkeeper was in Wierden aanwezig om verslag te doen.
Lees meer
John Deere Announces Official Supplier Commitment to the CMAE
John Deere is announced as an official supplier to the Club Managers Association Europe (CMAE) to further support the association’s vision of being the leading organisation for club management educational programmes.
Lees meer
In één dag kennismaken met de laatste ontwikkelingen in precisiebeheer
Na eerdere succesvolle edities voor sportveldonderhoud, worden dit jaar op 5, 7, 12 en 14 juni bijeenkomsten van de Greenlivetour georganiseerd gericht op golfbaanaanleg en -onderhoud.
Lees meer
Nieuwe bunkerhark van John Deere
John Deere introduceert een nieuwe bunkerhark met een hydrostatische transmissie: model 1200H.
Lees meer
Shibaura Nederlands marktleider voor compacttractoren
Shibaura heeft over het kalenderjaar 2016 de meeste compacttractoren verkocht op de Nederlandse markt. Dat blijkt uit cijfers van Fedecom.
Lees meer
John Deere introduces new mower
John Deere will modify its 1600 series III to meet the Stage IIIB engine emission standard. Additional benefits will be more comfort for the operator and easier to maintain.
Lees meer
Beurs op Golf Industry Show staat weer voor de deur
De beurs op de Golf Industry Show (GIS) in de Verenigde Staten staat weer voor de deur. Het jaarlijkse evenement vindt dit jaar plaats op 7 en 8 februari.
Lees meer
John Deere vernieuwt de samenwerking met LET
John Deere en de Ladies European Tour (LET) hebben een verlenging van hun partnerovereenkomst aangekondigd. John Deere blijft de officiële golfmachine leverancier voor het toernooi.
Lees meer
Vos Ruinerwold Golf kiest opnieuw voor Foley slijpbank
Vos Ruinerwold koopt nieuwe Foley slijpbank aan.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
'Elk jaar worden we beter! We staan al derde in de strijd om de VVCS-schaal'
Stadion-fieldmanager Paul Baas van De Enk Groen & Golf van de Amsterdam Arena, binnenkort Cruyff Arena, heeft op 17 en 18 april zijn verhaal gehouden voor ESSMA, de Europese vereniging van stadionmanagers. Hij is proactief bezig om 'zijn' veld optimaal te laten presteren en op de kaart te zetten. Is de VVCS-schaal de volgende stap?
'De ideale combinatie van theorie en parktijk'
Na twee succesvolle edities organiseert GKB Machines in juni met een aantal partners de derde editie van de Greenlive Tour. Tussen dinsdag 5 en donderdag 14 juni doet de Greenlive Tour vier verschillende golfbanen aan, met precisiebeheer op de golfbaan als thema.
'We zien het als onze baan'
In de rubriek Team in beeld ditmaal aandacht voor Golfclub Lochem in Gelderland. Wie zorgen er voor het baanonderhoud, wat doen ze anders dan anderen en op welke problemen stuit het team?
Ziet u door de accubomen het batterijbos nog?
In de wereld van het accugereedschap zijn Stihl en Husqvarna dominante spelers, wat vooral te danken is aan hun sterke positie in het segment van tuingereedschap en daarbij behorende dealernetwerk.
Met de stroom mee
De accurevolutie is in volle gang. De beroepsgroep staat bij elke aanschaf van gereedschap en materieel opnieuw voor de keuze: gaan we met de stroom mee of tegen de stroom in? Een belronde langs de grote merken leert dat accu enorm in opmars is.
Duurzaam, maar niet GEO-gecertificeerd
In de rubriek Team in beeld staat ditmaal Golfclub Heiloo centraal, een negenholesbaan in het gelijknamige plaatsje net ten zuiden van Alkmaar. Wie zorgen er voor het baanonderhoud, wat doen ze anders dan anderen en op welke problemen stuit het team?
Alle marktleiders weer van de partij
Van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 september staat het Walibi-terrein in Biddinghuizen helemaal in het teken van de grootste groene vakbeurs van Nederland: Groentechniek Holland.
Vervangt de klepelmaaier straks de cirkelmaaier?
Op de markt voor klepelmaaiers voor de openbare ruimte is een duidelijke trend te zien: de introductie van meerdelige klepelmaaiers. Na een jarenlange ontwikkeling, die met vallen en opstaan verliep, hebben de grote merken nu allemaal een eigen meerdelige klepelmaaier op de markt.
1 | 2 | 3 | 4 | 5