Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Wolterinck B.V.
Bultemansweg 2a
7156 NP Beltrum
Nederland

Tel: 0544 481 444
E-mail: info@wolterinck.nl

BTW: NL819472335B01

www.wolterinck.nl
OMSCHRIJVING
Wij zetten in op duurzaam ondernemen en het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Binnen onze dienstverlening staat een grote mate van flexibiliteit en stiptheid centraal. Wolterinck B.V. streeft naar duurzame relaties. Kwaliteit in onze dienstverlening wordt hierbij optimaal gewaarborgd, middels onze certificeringen, welke deel uitmaken van onze dagelijkse bedrijfsvoering. In alles wat we doen, denken we na over de veiligheid, het welzijn van onze opdrachtgevers en werknemers en hun omgeving. Groenbeheer
Onkruidbeheersing
Boomverzorging
Eikenprocessierupsbeheersing
Reiniging
Gevel & Dakgroen
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Achterhoek kan processierups nauwelijks meer aan
De Achterhoek kampt met zo’n 150 tot 200 meldingen per dag over de eikenprocessierups. Bestrijdingsbedrijf Wolterinck stelt geen particulieren meer te kunnen helpen, meldt de Gelderlander.
Lees meer
Wolterinck introduceert nieuwe snoeicombinatie
Op De Groene Sector Vakbeurs introduceert Wolterinck een nieuw ontwikkelde combinatie voor effectief onderhoud van struweel en bosplantsoen.
Lees meer
Wolterinck ontvangt vier nieuwe certificaten
Wolterinck heeft de afgelopen maand 4 nieuwe certificaten mogen ontvangen. Naast de verlenging van het ISO 9001 en 14001 certificaat hebben zij ook hun belangrijkste doelen voor 2017 kunnen bereiken.
Lees meer
Van Dyck Marcel combineert onkruid- en veegborstel met afzuiging
Op Agribex heeft Van Dyck Marcel een nieuwe machine gepresenteerd. Het gaat om een Cityvac-zuigmachine op 'n Mulithog, in combinantie met onkruid- en veegborstels.
Lees meer
Deze bedrijven zijn aanwezig op de Boom Inspyratie Dag
Zeventien bedrijven zullen op donderdag 26 oktober aanwezig zijn met een stand en/of machines.
Lees meer
Terra-fit: de oplossing voor gezonde bomen!
Wolterinck BV presenteert op de Boom Inspyratie Dag een innovatieve methode onder de naam Terra-fit.
Lees meer
Nieuwe methode voor groeiplaatsverbetering op Boom Inspyratie Dag
Wolterinck presenteert op de Boom Inspyratie Dag een innovatieve methode onder de naam Terra-fit. Dit is een nieuwe methode voor optimale groeiplaatsverbetering bij (stads)bomen.
Lees meer
Terra-fit, De oplossing voor gezonde bomen!
Groei door innovatieve duurzame methode. Bomen zijn essentieel door hun CO2 opname en dragen bij aan een goede en gezonde leefomgeving in stedelijk gebied.
Lees meer
Exotische planten uitputten met heet water
De overlast van invasieve soorten in Nederland neemt hand over hand toe. Huidige conventionele technieken zijn zowel tijdrovend, arbeidsintensief en brengen vaak hoge kosten met zich mee.
Lees meer
Bestrijding invasieve exoten: Wolterinck durft de uitdaging aan!
Door een aanpassing in de Europese wetgeving is het sinds 2 augustus 2017 verboden de reuzenberenklauw te telen of verkopen.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4
Superhandig in stedelijk gebied
Het instellen van de luchtstroom naar links, rechts of in de lengterichting maakt het bewerken van gevels en obstakels in één werkgang mogelijk. Ideaal, vindt projectmanager Marvin Hendriks van Wolterinck BV. 'Dat is een van de redenen waarom we voor de AIR Variator 100 hebben gekozen en niet voor een brander of een simpelere heteluchtmachine.'
Terra-fit, de oplossing voor gezonde bomen
Wolterinck heeft onder de naam Terra-fit een innovatieve methode in handen voor optimale groeiplaatsverbetering bij (stads)bomen. Dit is een duurzame methode voor groeiplaatsverbetering, bodemverbetering, beluchting, maar ook bladluisbeheersing bij (stads)bomen.
De Groene Index Stad+Groen 6 2017
Partners van Stad+Groen tijdens de Dag van de Openbare Ruimte
Het totaal-evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte. Wat zijn de activiteiten van de partners van Stad+Groen op dit evenement?
Veel nieuw ijzer op Demopark Eisenach
De naam Eisenach vraagt natuurlijk om slechte grapjes over oud ijzer. Onterecht, voor wie er is geweest. Een bezoek van één dag is eigenlijk te kort.
Veel noviteiten op Demopark
Een bezoek van één dag aan Demopark Eisenach is eigenlijk te kort voor de overweldigende hoeveelheid machines voor groen en grijs. Iedereen die je spreekt, is enthousiast over de bijzondere combi van machines die hier te zien is, naast een groot aantal interessante nieuwigheden.
Onkruidmachine overzicht
Mijn oma had vroeger en stofzuiger die alles kon: kloppen, vegen en zuigen. Voor modern onkruidbeheer is één machine al lang niet meer voldoende. Daar is een geïntegreerd beheer en dus een uitgebalanceerde afstemming van verschillende technieken en machines een must. Wat is er allemaal te koop in Nederland op gebied van onkruidbeheer?
Invasieven aanpakken, maar ook rapporteren en inspecteren in het hetzelfde systeem
Het verschijnsel invasieve exoten is niet nieuw. Verre van dat. Maar tot voor kort konden overheden ziende blind en horende doof blijven ten aanzien van de bestrijding van deze onkruiden. Regelgeving uit Brussel zorgt dat dit niet langer meer mogelijk is. Heetwater-onkruidmachinefabrikant Heatweed heeft nu een nieuwe methode ontwikkeld.
1 | 2 | 3 | 4
FOTOREPORTAGE