Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Nederlandse Boominfodag
Postbus 8008
3900 CA Veenendaal

E-mail: janwillem@boomadviseur.nl

NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Jubileumeditie Nederlandse Boominfodag: ‘Bomen & Groene Infrastructuur’
Op woensdag 6 en donderdag 7 juni 2018 organiseert Jan Willem de Groot de tiende editie van de Nederlandse Boominfodag. Deze keer staan zowel bomen als de groene infrastructuur centraal.
Lees meer
Nieuwe naam in de markt: De Boominspecteurs
In mei zag een nieuwe naam het levenslicht: De Boominspecteurs, een zelfstandig onderdeel van BSN Inspectie & Advies uit Moordrecht.
Lees meer
De 9e editie van de Boominfodag
Over twee weken staat Van Hall Larenstein in Velp gedurende twee dagen volledig in het teken van de negende editie van de Nederlandse Boominfodag.
Lees meer
Jan-Willem de Groot naar Pius Floris
Jan-Willem de Groot van Boomadviesbureau De Groot maakt een overstap naar Pius Floris. Vanaf 1 mei worden de bedrijfsactiviteiten van Boomadviesbureau De Groot overgenomen door Peter Duifhuizen van Duifhuizen Boomadviesbureau.
Lees meer
Ronald Loch (Rotterdam) over eenvoudiger risicogestuurd beheer
Het programma van de Boominfodag krijgt beetje bij beetje vorm. De laatst aangekondigde spreker is Ronald Loch, mede-bedenker van een digitale tool waarmee risicogestuurd beheer van bosplantsoenen eenvoudiger wordt.
Lees meer
1e resultaten warmtebehandeling kastanjebloedingsziekte op Boominfodag
Tijdens de Boominfodag presenteren André van Lammeren (WUR) en Erwin Suijkerbuijk (Prop Boomtechniek) de eerste resultaten van de warmtebehandeling in de strijd tegen kastanjebloedingsziekte.
Lees meer
Engelse autoriteit waardebepaling bomen op Nederlandse Boominfodag
Op woensdag 31 mei 2017 spreekt Craig Harrison, manager Forestry Commission London, op de Nederlandse Boominfodag in Velp.
Lees meer
Save the date: Boominfodag 2017
31 mei en 1 juni vindt de negende nieuwe editie van de Boom Infodag plaats bij Hogeschool Van Hall Larenstein in Velp. De eerste drie sprekers zijn bekend.
Lees meer
9 & 10 juni 2016: Nederlandse Boominfodag
De achtste editie van de Nederlandse Boominfodag vindt 9 en 10 juni 2016 plaats bij Hogeschool Van Hall Larenstein.
Lees meer
Negende editie Boominfodag zet nieuwe koers voort
In enkele jaren tijd is de Boominfodag uitgegroeid tot een evenement van formaat dat gewaardeerde sprekers weet te trekken. Na de verhuizing naar een andere locatie van vorig jaar, vindt op 31 mei en 1 juni van dit jaar bij Van Hall Larenstein te Velp alweer de negende editie plaats.