Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Makita Nederland
Park Forum 1101
5657 HK Eindhoven
Nederland

Tel: 040 206 40 40 / 06 202 108 99
Fax: 040 206 40 96
E-mail: info@dolmar.nl

BTW: NL002766917B01
KvK: 17038197

www.dolmar.nl
Doe Maar Dolmar Over Dolmar
Dolmar moedigt aan om te doen. Met de probleemloze techniek, het uitgebreide assortiment en de uistekende ondersteuning kan iedereen die met Dolmar gereedschap werkt professioneel aan de slag in tuin, park en bos. Dat is de filosofie van Dolmar. Samengevat in: Doe maar. Dolmar. Want werken met gereedschap is plezierig. Of u nu bezig bent met bosbeheer, langs de snelweg de bermen bijhoudt, in uw tuin het gras maait, de groenvoorziening van de gemeente doet, haardhout zaagt of de tuinen van uw klanten onderhoudt. Dolmar wil het merk zijn van iedereen die professioneel bezig is met zijn werk of hobby.

Probleemloze techniek
Dolmar heeft een traditie van kwaliteit. De producten voldoen vanzelfsprekend aan de laatste milieueisen, en lopen niet zelden daarop vooruit. Maar we doen niet moeilijk over techniek; gereedschap moet gewoon werken. Het is goed om te weten dat het er is, en in dienst staat van uw werkplezier. Natuurlijk zijn er machines met 4-takt. Dat is beter voor het mileu. En wordt de techniek ingezet om machine makkelijker te laten starten. Worden producten zo ontworpen dat ze gemakkelijker te onderhouden zijn, dat ze minder trillen. Want dat is beter voor uw gezondheid.

Uitgekiend assortiment
De overame door Makita heeft voor Dolmar veel betekend. Er is nu een breed assortiment, waarmee het meeste werk gedaan kan worden. U vindt in deze catalogus de producten helder ingedeeld in professioneel, semi-professioneel en basis. U bepaalt zelf welke categorie het beste bij u en uw werkzaamheden past. Wij van Dolmar geloven niet in het nut van een te uitgebreide keuze. Van keuzestress is nog nooit iemand gelukkig geworden. Dus beperken we ons in de hoeveelheid van een bepaalde categorie producten.

Uitstekende ondersteuning
U wilt de zekerheid van een goede service. Logisch. Als een machine reparatie of onderhoud nodig heeft , wilt u de garantie dat het goed geregeld is. Daarom werkt Dolmar met goede dealers, die uw machine kunnen onderhouden en als het nodig is, kunnen repareren. Logisch. Ze worden door Dolmar geholpen dit vlekkeloos voor uw te doen. Bij Dolmar staat snelle en complete voorziening van onderdelen hoog in het vaandel.
Dolmar is onderdeel van de Makita Corporation uit Japan, wereldleider in professioneel handgereedschap. Makita investeert in de ontwikkeling van nieuwe technieken, en de verbetering van bestaande technieken op tuinmachine gebied. Er is nu een breed assortiment tuingereedschap, waarmee de professionele eindgebruiker het meeste werk kan uitvoeren. Dolmar moedigt aan om te doen. Dankzij de probleemloze techniek, het uitgebreide assortiment en de uitstekende ondersteuning kan iedereen die met Dolmar gereedschap werkt professioneel aan de slag in tuin, park en bos. Met ‘Doe maar Dolmar’ wordt de filosofie van het bedrijf kernachtig samengevat. Op www.dolmar.nl staat meer informatie over het bedrijf.
CONTACTPERSONEN
Moniek van de Coevering
Marketing Assistent Tuin
Arjen Peeters
Accountmanager Tuin & Park
06 202 108 99
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Doorgezaaide grasmat direct te betreden met Vredo doorzaaimachines
Voor grasmatten met een hoge betredingsgraad is het cruciaal dat deze na het doorzaaien direct te betreden zijn. Met de doorzaaimachines van Vredo wordt de huidige grasmat behouden.
Lees meer
Perruzo ruimste assortiment klepelmaaiers blijft groeien
Met meer dan 40 verschillende modellen heeft het Italiaanse Perruzo het meest uitgebreide aanbod op de markt. Voor iedere maaitoepassing is er dus wel een gepaste Peruzzo te vinden.
Lees meer
Etesia demonstreert maaimachine tijdens Nationale Demodag Hoveniers
Verticuteren word steeds belangrijker in het gazonbeheer. Tijdens de Nationale Demodag Hoveniers zal de Etesia H124DX gazonmaaimachine gedemonstreerd worden door Etesia.
Lees meer
Readymade Green Fence van Hedge to Go zorgt voor gezonde leefomgeving
Zowel in de stad als daarbuiten, met veel of weinig ruimte: iedereen wil een gezonde leefomgeving. Met kant en klare groene afscheidingen wil Hedge to Go daar aan bijdragen.
Lees meer
Woodcarving-demonstraties in Garderen
Bij ’t Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen vinden van 10 tot en met 14 juli woodcarving demonstraties plaats. Het thema van dit jaar is Hollandse Meesters.
Lees meer
Nieuwe UR100D-handgrastrimmer van Makita
De trimmer, die 2,1 kilogram weegt, is geschikt om de graskanten van kleine tot middelgrote gazons te onderhouden.
Lees meer
Makita introduceert nieuwe accu-kruiwagen
Makita introduceert een nieuwe accu-kruiwagen: DCU180. De kruiwagen is onder meer geschikt voor gebruik door hoveniers.
Lees meer
Makita DLM380 nu ook compleet leverbaar met LXT-accusysteem
De DLM380 accugrasmaaier is inmiddels al een jaar op de markt. Nieuw voor deze maaier is het LXT-accusysteem, dat op ruim honderd Makita-machines past.
Lees meer
Makita introduceert nieuwe accugrasmaaier
Makita heeft een nieuwe accugrasmaaier geïntroduceerd. Het model maakt gebruik van twee 18 volt-accu’s die samen 36 volt vermogen leveren.
Lees meer
Demo accu bladblazers op 20 december in Veghel
Op 20 december vindt er in bij Ploegmakers Cultuurtechniek/IBN in Veghel een demonstratie plaats met accu bladblazers. Alle bekende leveranciers zijn gevraagd om accu bladblazers ter beschikking te stellen voor deze test.
Lees meer
1 | 2 | 3
Ziet u door de accubomen het batterijbos nog?
In de wereld van het accugereedschap zijn Stihl en Husqvarna dominante spelers, wat vooral te danken is aan hun sterke positie in het segment van tuingereedschap en daarbij behorende dealernetwerk.
Makita introduceert nieuwe accugrasmaaier
Makita heeft een nieuwe accugrasmaaier geïntroduceerd. Het draadloze model maakt gebruik van twee 18 volt-accu's, die samen 36 volt vermogen leveren.
Met de stroom mee
De accurevolutie is in volle gang. De beroepsgroep staat bij elke aanschaf van gereedschap en materieel opnieuw voor de keuze: gaan we met de stroom mee of tegen de stroom in? Een belronde langs de grote merken leert dat accu enorm in opmars is.
Meeste veiligheidswinst te boeken met training
Het aantal ernstige kettingzaagongevallen is De Hovenier aanleiding om de veiligheid bij het werken met kettingzagen te onderzoeken.
Hoe veilig is werken met een kettingzaag?
Staatsbosbeheer heeft de afgelopen jaren in relatief korte tijd te maken gehad met een aantal ernstige kettingzaagongevallen. Aanleiding voor Boomzorg om eens te onderzoeken hoe het gesteld is met de veiligheid bij het werken met kettingzagen.
Prima, een accubladblazer, maar nothing beats de Stihl BR op benzine
Een testteam van groenvoorziener IBN uit Veghel was bereid om voor vakblad De Hovenier een aantal accubladblazers te beoordelen. Hoewel het team meer dan een week lang met zeventien verschillende accubladblazers in de weer is geweest, mag je het geen echte test noemen.
Matika/Dolmar verwelkomt nieuw lid bladblazerfamilie
Alles op accu doen is nog een uitdaging; daarom zet Makita behalve op accumaterieel in op zuiniger viertaktmaterieel. In het verleden had deze groep machines nog wat kinderziektes, maar die tijd is voorbij.
Accu anno 2017
Ze schieten als paddenstoelen uit de grond: nieuwe introducties met accu-aandrijving. Tuin- en parkmachines, onkruidborstels, golfkarren, werktuigen en robotmaaiers; je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar met accu.
1 | 2 | 3