Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
ITS its for trees
Rijksstraatweg 41A
1396 JD Baambrugge (Amsterdam)
Nederland

Tel: 06 53 49 13 03
Fax: 0294 295737
E-mail: info@itsfortrees.nl

BTW: NL63FVLB0225081466
KvK: 08106630

www.itsfortrees.nl
Producten voor stedelijke bomen MERKEN
* Anti-wortelfolie
* Wortel beluchting systemen
* Meststoffen
* Kroonverankering
* Gietranden
* Boom onderzoeksapparatuur
* Vaktechnische boeken
DENDRO
BELU
HOKAN
ALGIHUM
COBRA
DUCKBILL
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Meet tijdens droogte het vochtpeil van de bodem met bodemvochtmeter
Vandaag viel er hier en daar een beetje regen, maar het is bij lange na niet genoeg om op te boksen tegen de droogte van de afgelopen weken.
Lees meer
Open dagen nieuwe locatie Poel Amsterdam en ITS
Op 20 en 21 april organiseren Poel Amsterdam en ITS een open dag om de opening van het gecombineerde bedrijfspand in Baambrugge te vieren.
Lees meer
Takverankering; voor stabiele boomtakken
Tegenwoordig wordt gebruiktgemaakt van gevlochten kunststof kabels als takverankering. De tak wordt geremd in overmatige beweging maar maakt voor kleinere bewegingen nog wel steunhout.
Lees meer
Deze bedrijven zijn aanwezig op de Boom Inspyratie Dag
Zeventien bedrijven zullen op donderdag 26 oktober aanwezig zijn met een stand en/of machines.
Lees meer
Actieve beworteling met kluitverankering dankzij Its Duckbill
ITS for trees presenteert op de Boom Inspyratie Dag de Duckbill met ondergrondse kluitverankering. Gedachte achter deze vorm van boomaanplant is dat een boom hiermee actief wortelt.
Lees meer
Dag van de Openbare Ruimte: ITS toont alles voor groeiplaatsinrichting
Op de Dag van de Dag van de Openbare ruimte toont ITS een totaaloverzicht van de materialen die noodzakelijk zijn voor een goede groeiplaatsinrichting.
Lees meer
ITS introduceert beschermhoes voor prikstok
Voor het gemakkelijk en veilig meenemen van de prikstok, gebruikt voor boomonderzoek, heeft ITS een beschermhoes ontwikkeld.
Lees meer
Bestrijding bladluizen weer actueel
Bladluizen kunnen voor problemen zorgen als de burger niet blij is met 'luizenpoep'. Een mogelijkheid tot bestrijding is het gebruik van Treeguard.
Lees meer
Maatregelen tegen de kastanjemineermot
Wie aan kastanjes denkt, denkt al snel aan de bloedingsziekte en de kastanjemineermot. Tegen deze laatste kunnen nu maatregelen worden genomen.
Lees meer
International Tree Service waarschuwt voor Eikenspintkever
De ervaring leert dat mei de maand is waarin de eikenspintkever actief wordt. Rond deze periode vliegen vaak de eerste kevers uit, gevolgd door een tweede vlucht later in het jaar.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4
Partnernieuws
De Hovenier is een nieuw vakblad. Dit vakblad richt zich op de relatief kleine bedrijven, bedrijven, die zich focussen op de particuliere tuinen en het MKB segment. Uitgangspunt van dit vakblad is: Van de hovenier, voor de hovenier, door de hovenier.
Boomverzorger De Graaf: 'Ik heb voor het eerste een stamommanteling die ik telkens opnieuw kan inzetten'
Er circuleert gelukkig een hoop kennis over bomen en goede groeiomstandigheden. Toch worden de stammen van bomen tijdens evenementen of bij werkzaamheden in de buurt vaak beschermd door te improviseren met planken en drainagebuizen.
Partners van Stad+Groen tijdens de Dag van de Openbare Ruimte
Het totaal-evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte. Wat zijn de activiteiten van de partners van Stad+Groen op dit evenement?
Nieuwe accumachine maakt krachtige en geruisloos snoeien mogelijk
Het knippen van de heg was tot voor kort voor velen een vermoeiende bezigheid. De schadelijke uitlaatgassen van een benzinemachine in combinatie met het lawaai zorgden ervoor dat de hele buurt kon meegenieten van een goede snoeipartij van heg of ander groen.
ITS kiest met Its for trees voor frisse uitstraling
Op 31 maart jongstleden nam International Tree Service (ITS) zijn nieuwe website in gebruik. Onder de naam Its for trees kiest het bedrijf voor een frisse uitstraling, waarmee ITS hoopt klanten nog beter van dienst te zijn.
Nooit meer zoeken naar kettingzaag met nieuwe app
Het komt menige medewerker in het groenonderhoud bekend voor: je wilt aan het werk, maar waar heb je je motorzaag ook alweer gelaten? Met de nieuwe Poel-machineportal en -machineparkapp behoort dit probleem binnenkort tot het verleden.
Weinig verandering op gebied van ondergrondse kluitverankering
De meeste producenten van kluitverankeringssystemen zijn eensgezind: er zijn momenteel weinig ontwikkelingen in de markt. Toch is niet iedereen in de branche het daarmee eens. De biologisch afbreekbare verankeringssystemen lijken bezig aan een voorzichtige opmars, maar blijven punt van discussie.
Dag van de Openbare Ruimte
Woensdag 28 september en donderdag 29 september vindt in de Jaarbeurs in Utrecht een nieuwe editie van de Dag van de Openbare Ruimte plaats.
1 | 2
FOTOREPORTAGE