Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Husqvarna
Jool Hulstraat 20-22
1327 HA Almere
Nederland

Tel: 036 521 00 50
E-mail: iris.strijd@husqvarnagroup.com

www.husqvarna.com/nl/home/
OMSCHRIJVING MERKEN
Husqvarna biedt een volledig assortiment van bos en tuingereedschap zoals riders, grasmaaiers, kettingzagen, robotmaaiers en meer voor zowel de professionele gebruiker als de consument. Husqvarna
Gardena
McCulloch
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Robotmaaier op zonne-energie bij Keppelse Golfclub
Op een sponsordag van de Keppelse Golfclub toonde Evo energie vorige week een robotmaaier op zonne-energie.
Lees meer
Nationale grasdag België in volle gang
De Nationale Grasdag in België is in volle gang, dit jaar is het evenement voor de eerste maal meerdaags. Het zonnige weer werkt mee en de bezoekersaantallen reflecteren dat.
Lees meer
Husqvarna verwerft aandeel in bedrijf achter 'onkruidrobot'
Husqvarna Group heeft 25 procent verworven van Franklin Robotics, een in Boston gevestigde start-up die "Tertill" heeft ontwikkeld; een robot die op zonne-energie werkt.
Lees meer
Nationale grasdag zet in op bloemen
Over anderhalve week vindt alweer de Nationale Grasdag in België plaats. Een tweedaags praktijkevenement voor professionele groenvoorzieners met dit jaar een focus op live-demonstraties én heel verrassend; bloemen.
Lees meer
Milieuvriendelijker onderhoud bij Nationaal Militair Museum in Soest
Het Nationaal Militair Museum in Soest heeft een uitgebreid buitenterrein dat midden op de Utrechtse Heuvelrug ligt. Het is een ecologisch kwetsbaar gebied. De Enk Groen & Golf onderhoudt het terrein met speciale zorg.
Lees meer
Nieuwe bosmaaier van Husqvarna met Autotune-systeem
Autotune garandeert volgens Husqvarna op elk moment optimaal motorvermogen.
Lees meer
De Enk schaft Automower 550 aan voor Hooge Rotterdamsche
Vooral green 18 was door de steile helling met bemande apparatuur slecht te maaien. De Husqvarna Automower 550 kan dit probleem oplossen.
Lees meer
Nieuwe zero-turn-maaier van Husqvarna
Husqvarna presenteert een professionele maaier voor groenbeheerders en hoveniers: zero-turn-maaier Z560X.
Lees meer
Automower Husqvarna als beste getest
Voor het derde jaar op rij is de automatische grasmaaier van Husqvarna als beste getest op de vergelijkingswebsite Price Runner UK.
Lees meer
Nieuwe automower met bluetooth geïntroduceerd
Husqvarna introduceert de Automower 520 en 550. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor groenprofessionals om menselijk maaiwerk uit handen te nemen en tevens de kwaliteit en duurzaamheid van grasvelden te verbeteren.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
Husqvarna perfectioneert robotmaaier met lancering automatische stemservice Alexa
Met de laatste telgen uit de automower-familie, de automower 520 en 550 met bluetooth en gps, is Husqvarna nu klaar voor verdere invasie van de markt.
‘Onzichtbaar hulpje’ maait het sportveld ook op commando
Een automatische grasmaaier die voor jou 24/7 het werk doet en ook nog desgevraagd verslag uitbrengt van zijn werkzaamheden, bespaart al gauw een medewerker. Een bezoekje aan Husqvarna in het noordoosten van Engeland maakt duidelijk dat er meer voordelen aan een robotmaaier zitten.
Ziet u door de accubomen het batterijbos nog?
In de wereld van het accugereedschap zijn Stihl en Husqvarna dominante spelers, wat vooral te danken is aan hun sterke positie in het segment van tuingereedschap en daarbij behorende dealernetwerk.
Met de stroom mee
De accurevolutie is in volle gang. De beroepsgroep staat bij elke aanschaf van gereedschap en materieel opnieuw voor de keuze: gaan we met de stroom mee of tegen de stroom in? Een belronde langs de grote merken leert dat accu enorm in opmars is.
Meeste veiligheidswinst te boeken met training
Het aantal ernstige kettingzaagongevallen is De Hovenier aanleiding om de veiligheid bij het werken met kettingzagen te onderzoeken.
Hoe veilig is werken met een kettingzaag?
Staatsbosbeheer heeft de afgelopen jaren in relatief korte tijd te maken gehad met een aantal ernstige kettingzaagongevallen. Aanleiding voor Boomzorg om eens te onderzoeken hoe het gesteld is met de veiligheid bij het werken met kettingzagen.
Prima, een accubladblazer, maar nothing beats de Stihl BR op benzine
Een testteam van groenvoorziener IBN uit Veghel was bereid om voor vakblad De Hovenier een aantal accubladblazers te beoordelen. Hoewel het team meer dan een week lang met zeventien verschillende accubladblazers in de weer is geweest, mag je het geen echte test noemen.
Verkoop niet het verhaal over de prijs van de robotmaaier, maar over de meerwaarde
Volgens Husqvarna-dealer Leo Meiburg beginnen maairobots onder hoveniers en groenaannemers steeds meer te leven.
1 | 2 | 3 | 4 | 5