Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
GVG Oliehandel B.V.
De Vlotkampweg 77
6545 AE Nijmegen
Nederland

Tel: 024-6754361
E-mail: info@gvgoliehandel.nl

OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Woodcarving-demonstraties in Garderen
Bij ’t Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen vinden van 10 tot en met 14 juli woodcarving demonstraties plaats. Het thema van dit jaar is Hollandse Meesters.
Lees meer
Milieuvriendelijker onderhoud bij Nationaal Militair Museum in Soest
Het Nationaal Militair Museum in Soest heeft een uitgebreid buitenterrein dat midden op de Utrechtse Heuvelrug ligt. Het is een ecologisch kwetsbaar gebied. De Enk Groen & Golf onderhoudt het terrein met speciale zorg.
Lees meer
GVG Oliehandel in tv-programma 'Doe Maar Duurzaam'
Ernst van Gelder van GVG vertelt in de uitzending over de werkwijze van GVG. Verder wordt de Oeliatec Hoedic van importeur Ramm BV gedemonstreerd.
Lees meer
GVG en Ramm organiseren demodag CO2-neutraal werken in de openbare ruimte
GVG Oliehandel en Ramm BV organiseren op vrijdag 15 december gezamenlijk een demodag in Eindhoven op Landgoed De Grote Beek.
Lees meer
Ramm en GVG Oliehandel maken onkruidbestrijding CO2-neutraal
Ramm en GVG Oliehandel slaan de handen ineen om de CO2-uitstoot bij onkruidbestrijding op verharding fors terug te dringen. Sinds 1 april 2016 is het niet langer toegestaan om chemische middelen hiervoor in te zetten.
Lees meer
Machines en gereedschap van ruim 400 merken te zien op GroenTechniek Holland
150 deelnemers presenteren ruim 400 merken op het nieuwe evenement GroenTechniek Holland voor professionals in de groene openbare ruimte in Biddinghuizen. Alle marktleiders en toonaangevende merken zijn van de partij van dinsdag 10 t/m donderdag 12 september. Twaalf daarvan zijn genomineerd voor het Gouden Klavertje Vier.
Lees meer
Wie mag het derde Gouden Klavertje opspelden?
Er waren dit jaar ongeveer 50 inzendingen van bedrijven voor de derde editie van de GTH Beursprijs: het Gouden Klavertje. Een jury met daarin alle persmuskieten die iets te zoemen hebben op het gebied van tuin en park, aangevuld met VHG-voorzitter Rien van der Spek, koos daaruit elf nominaties.