Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Boomverzorging Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Groundsman
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Greenmax
Morgenstond 14
5473 HG Heeswijk-Dinther
Nederland

Tel: 0413 294 447
Fax: 0413 294 286
E-mail: info@greenmax.eu

www.greenmax.eu
OMSCHRIJVING ASSORTIMENT
GreenMax is gespecialiseerd in de groeiplaats-
inrichting voor nieuwe en bestaande bomen, met
name in de stedelijke omgeving. Het bedrijf levert daarbij
producten ter bescherming van het groen en de
infrastructuur.

Groeiplaatsconstructies
Wortelschermen
Boombakken
Boomverankering
Boomstambescherming
Beluchting & Bewatering
Kantopsluitingen
Amfibieënschermen
CONTACTPERSONEN
Sharell Hoogervorst
06-25167165
Werner Hendriks
06-46597329
Eric van Oss
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Project: boombunkersysteem voor kunstproject Arles
Greenmax mocht meewerken aan het Luma-project in het Franse Arles. Op deze locatie herrijst een gebouw naar ontwerp van Frank Gehry, ook bekend van het Guggenheim Museum in Bilbao.
Lees meer
Greenmax voorziet eindkappen van bladrooster
Greenmax levert al enige tijd stalen eindkappen om beluchtings- en bewateringsbuizen af te sluiten. Het bedrijf heeft nu een toevoeging geïntroduceerd: een bladrooster, ook wel vuilfilter genoemd.
Lees meer
Greenmax: vertrouwd assortiment én nieuwe producten
Greenmax staat dit jaar weer op de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg. Het team zal u naast het vertrouwde assortiment ook een aantal nieuwe producten laten zien.
Lees meer
Greenmax wordt Greenmax + treeBuilders
Een deel van het sortiment van Greenmax wordt per januari 2018 op de markt gebracht via de bv treeBuilders. Vier van de Greenmax-medewerkers zijn vanaf die periode werkzaam bij de nieuwe naam.
Lees meer
Wortelfrees succesvol ingezet bij project in Lierop
Greenmax heeft in samenwerking met BTL een wortelfrees-project gerealiseerd in Lierop, gemeente Someren. In een paar dagen tijd is 4400 meter van het wortelscherm Rootcontrol automatisch geplaatst.
Lees meer
Greenmax vernieuwt wortelgeleidingspanelen en introduceert nieuwe maat
Greenmax heeft zijn assortiment hoge wortelgeleidingspanelen vernieuwd en voorzien van een tussenmaat. Naast de uitvoering van 90 en 120 centimeter is nu ook een hoogte van 105 centimeter verkrijgbaar.
Lees meer
Nieuwe productcatalogus Greenmax
Greenmax heeft deze maand een nieuwe productcatalogus gepresenteerd, met daarin onder meer het Neptunus-bewateringssysteem en de nieuwe wortelgeleidingspanelen.
Lees meer
Tweekleurige gietrand helpt één- of tweejarige aanplant herkennen
Greenmax heeft zijn assortiment gietranden uitgebreid met een tweekleurige variant. 'Met deze gietrand kun je per jaar van kleur wisselen zodat je in één oogopslag ziet hoe lang ze er staan.’
Lees meer
Deze bedrijven zijn aanwezig op de Boom Inspyratie Dag
Zeventien bedrijven zullen op donderdag 26 oktober aanwezig zijn met een stand en/of machines.
Lees meer
Greenmax komt met een nieuw capillair irrigatie- en waterbuffersysteem
Met het Neptunus-systeem beperkt de gebruiker de frequentie van water geven door een extra waterbuffer te creëren, die bij droogte ter beschikking komt voor de beplanting.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8
De Blauwe Index Stad+Blauw 3 2017
Inrichting & Productdocumentatie.
Het waterinfiltratiesysteem van de toekomst
Wat u moet weten over ondergrondse bioretentiesystemen Boombunkersystemen zijn bekend als optimale groeiplaats voor bomen in verharding. Helaas minder bekend in Nederland is de mogelijkheid om deze systemen in te zetten als regenwateropvangsysteem.
Partners van Stad+Groen tijdens de Dag van de Openbare Ruimte
Het totaal-evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte. Wat zijn de activiteiten van de partners van Stad+Groen op dit evenement?
Beter een voordeliger uit met een boombunkersysteem
Iedereen wil gezonde grote bomen in zijn of haar stad, maar waarom gaat het dan nog zo vaak mis? Het ontwerp is daarbij belangrijk: de juiste eisen opstellen om de gestelde doelen te behalen.
Vergelijking bunkersystemen
het bodemleven en de voeding zijn in alle bunkersystemen vergelijkbaar. Deze zijn vooral afhankelijk van het gebruikte groeimedium. De beluchting kan men in alle systemen op peil houden door het toepassen van een beluchtingsbuis in de lagere delen van de constructie.
Verbetering groeiplaatsen
Bij de keuze voor een draagkrachtig groeimedium is een aantal factoren van belang. een eerste factor is de hardheid van de minerale fractie van het bodemmateriaal: hoezeer de bodemvulling bestand is tegen verbrijzelen en compacteren.
Overzicht groeimedia
Doordat gewoon straatzand snel verdicht en arm is, kunnen bomen zich er niet in ontwikkelen. Daarom wordt bomenzand gebruikt. Dat is luchtiger, bevat meer voedingsstoffen dan gewoon zand en biedt genoeg stabiliteit om op te straten.
Drukspreidende en drukontlastende groeiplaatsconstructies
Civiele aannemers zijn op zoek naar manieren om een zo stabiel mogelijke ondergrond te creëren, terwijl groenspecialisten groeiruimte voor bomen belangrijk vinden.
1 | 2 | 3 | 4 | 5
FOTOREPORTAGE