Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Eijkelboom BV
Gladsaxe 14
7327 JZ Apeldoorn
Nederland

Tel: 055-541 52 22
Fax: 055-541 60 56
E-mail: e.punt@eijkelboom.nl

www.eijkelboom.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Droogte leidt tot extra werk in openbaar groen
De droogte van de afgelopen weken leidt tot extra werkzaamheden bij groenvoorzieners en boomverzorgers. Met name bomen die eerder dit seizoen zijn aangeplant, hebben extra water nodig.
Lees meer
Tropisch weekend in een warme meimaand
Deze maand wordt zeer waarschijnlijk de warmste meimaand in ruim drie eeuwen. Qua temperatuur is deze maand te vergelijken met een junimaand. Beregenen, bewateren en besproeien dus.
Lees meer
'Als er nu water bij komt gaat het los'
De NOS spreekt van een knallende lente waarbij de bloemen en planten als razende groeien. Hoe staat het met de onkruiddruk?
Lees meer
Werkzaamheden op ecoduct Maanschoten
Op ecoduct Maanschoten zijn de werkzaamheden gestart voor het inplanten van de ecopassage. Dit is een passage waar wilde dieren een drukke verkeersweg kunnen kruisen.
Lees meer
Negen Utrechtse straten van nieuwe bomen voorzien
Eijkelboom gaat negen straten renoveren binnen de gemeente Utrecht. De straten bevinden zich in de wijken Overvecht, Noordwest en Oog in Al.
Lees meer
Boomgranulaat ECO: kwaliteit en duurzaamheid in optima forma
Vergroening van de omgeving verbetert de kwaliteit van het samenleven. Het is onmisbaar voor een prettige leefomgeving. Groen in steden is tegelijkertijd een uitdaging, want bomen willen groeien op goede gronden.
Lees meer
De Eijk Duurzaam Werk erkend voor PSO-Trede 3 en PSO 30+ Certificaat
De Eijk duurzaam werk heeft voor een nieuwe periode van twee jaar Trede 3 bereikt op de PSO-Prestatieladder en is tevens erkend voor het PSO 30+ Certificaat. De Eijk duurzaam werk is onderdeel van de Eijkgroep.
Lees meer
Groenvoorzieners starten nieuw adviesbureau
Na het vorig jaar samengaan van groenvoorzieners Eijkelboom en Boogaart Almere komt er een derde loot aan de boom: Buro de Eijk BV. Een onafhankelijk adviesbureau dat beide partijen in staat stelt in te spelen op verschillende marktontwikkelingen.
Lees meer
Eijkelboom Apeldoorn vindt in Arnold Pasman nieuwe bedrijfsleider
Pasman was al een jaar actief als projectleider bij het Apeldoorns bedrijf, en maakt nu dus de stap hogerop.
Lees meer
André de Ruijter nieuwe bedrijfsleider Boogaart Almere
Zijn aanstelling is het gevolg van de fusie tussen Boogaart Almere en Eijkelboom Apeldoorn, die vorig jaar plaatsvond.
Lees meer
1 | 2
Faalkosten en werkstagnatie bij grondroeren kun je nooit helemaal voorkomen
Volgens de grondroerdersrichtlijnen in CROW 500 (januari 2017) is de ontwerper – in plaats van de inschrijver(s) – verantwoordelijk voor onderzoek vooraf naar kabels en leidingen, inclusief het graven van proefsleuven.
De Groene Index Stad+Groen 6 2017
Via het scherm snel op de hoogte van de stand van zaken
Als het aan Herman Arentsen van Eijkelboom bv en Theo Borst van Greenpoint ligt, vindt het beheer van de openbare ruimte plaats met geïntegreerde contracten, waarbij alle betrokken partijen gezamenlijk werken vanuit de cloud.
Boomgranulaat ECO: kwaliteit en duurzaamheid in optima forma
Door vergroening van de omgeving verbetert de kwaliteit van het samenleven. Het is onmisbaar voor een prettige leefomgeving. Groen in steden is tegelijkertijd een uitdaging, want bomen willen groeien op goede gronden.
Geintegreerd beheer nog ver weg
Als het op onkruidbestrijding op verhardingen aankomt, bestaat de zaligmakende techniek niet. Misschien zit de crux hem juist wel in de combinatie van technieken. In Brugge probeert men sinds een paar jaar zelfs meerdere technieken in één werkgang te combineren.
'Waar de markt goed in is, daar kan de overheid een stap terug doen'
Het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) heeft een prestatiecontract afgesloten met Eijkelboom voor het beheer en onderhoud van de buitenruimte op rijksterreinen, waaronder een groot deel van de terreinen van Defensie.
Groen, groener, groenst
De oogst aan innoverende groenprojecten
Hoe groot moet je zijn om al die poespas te betalen?
Wat is de ideale grootte voor een groenvoorziener? Klein, flexibel en supergespecialiseerd? Of juist een paar maten groter, zodat je de slagkracht hebt die de steeds groter wordende opdrachtgevers van jou verwachten? Als het aan ceo-van-dienst Erik Punt van Eijkelboom ligt, het laatste.
1 | 2