Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
DG Groep
Duitslandlaan 17
2391 PC Hazerswoude Dorp
Nederland

Tel: 0172-213460

NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Benchmarksystematiek Beheer Openbare Ruimte een feit
Op woensdag 8 maart 2017 hebben de directeuren openbare ruimte van een aantal Nederlandse gemeenten een benchmarksystematiek vastgesteld.
Lees meer
Nieuwe richtlijn Boomveiligheidsregistratie (BVR) zit al in Gisib
Tijdens de Dag van de Openbare Ruimte introduceerde het CROW een nieuwe richtlijn voor Boomveiligheidsregistratie (BVR). Binnen twee weken na publicatie door het CROW is de nieuwe richtlijn opgenomen in Gisib.
Lees meer
Gisib op de dag van de Openbare Ruimte
8 oktober is het alweer zover, de dag van de Openbare Ruimte gaat weer van start. Dit jaarlijks evenement is de ontmoetingsplek voor iedereen die zakelijk of privé te maken heeft met de inrichting, beheer en onderhoud van de openbare ruimte en GEO-informatie.
Lees meer
Beheerders worden 'assetmanagers'
Vanaf 2016 moeten wettelijk alle gemeentekaarten van de openbare ruimte aansluiten op de grote landelijke kaart BGT. Voorafgaand daaraan liet de gemeente Heerhugowaard de data van de meeste van haar sectorale beheersystemen omzetten naar één, integraal beheersysteem voor de openbare ruimte.
De groenbeheerder van de toekomst is eerst en vooral een asset-manager
Nederland is gestructureerd. Als je het mij vraagt, vaak zelfs te gestructureerd. Een perfect voorbeeld van die Nederlandse drang tot structureren is de introductie van BGT, wat staat voor 'basiskaart grootschalige topografie'; in normale mensentaal: heel Nederland in één kaart opgenomen.
Beheersystemen te kust en te keur
U vraagt en het softwarepakket doet de rest . . . . . . . . .