Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
NV Marcel Van Dyck Belgium
Provinciebaan 79
2235 Houtvenne
Belgi�

Tel: 003216/699156
E-mail: info@vandyck.be

NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Nationale grasdag België in volle gang
De Nationale Grasdag in België is in volle gang, dit jaar is het evenement voor de eerste maal meerdaags. Het zonnige weer werkt mee en de bezoekersaantallen reflecteren dat.
Lees meer
Nationale grasdag zet in op bloemen
Over anderhalve week vindt alweer de Nationale Grasdag in België plaats. Een tweedaags praktijkevenement voor professionele groenvoorzieners met dit jaar een focus op live-demonstraties én heel verrassend; bloemen.
Lees meer
Van Dyck haalt werktuigdrager Fort naar Benelux
Als exclusief invoerder in de Benelux komt Van Dyck Marcel Belgium NV met een nieuwe werktuigdrager van het Italiaanse Fort: de MPM30D.
Lees meer
Van Dyck Marcel Benelux-importeur Brock Kehrtechnik
Van Dyck Marcel Belgium breidt zijn partnerschap met Brock Kehrtechnik uit en is voortaan importeur voor het gehele Benelux-gebied. Dat laat het bedrijf vandaag weten.
Lees meer
National Turf Day in Belgium
Advanta, Bayer, Compo Expert, ICL and Terracottem will jointly host the second Turf Day in Belgium on 27 and 28 June.
Lees meer
Nationale Grasdag België op 27 en 28 juni
De grasdag is een initiatief van Advanta, Bayer, Compo Expert, ICL en Terracottem. Dit jaar is er een grote focus op livedemonstraties.
Lees meer
Van Dyck Marcel levert rupsmaaier Vandy in België en Luxemburg
Van Dyck Marcel Belgium heeft nieuwe op afstand bedienbare rupsmaaiers in het assortiment: de Vandy X-Rot en X-Cut. De modellen komen vooralsnog alleen in België en Luxemburg op de markt.
Lees meer
Wolterinck introduceert nieuwe snoeicombinatie
Op De Groene Sector Vakbeurs introduceert Wolterinck een nieuw ontwikkelde combinatie voor effectief onderhoud van struweel en bosplantsoen.
Lees meer
Van Dyck Marcel combineert onkruid- en veegborstel met afzuiging
Op Agribex heeft Van Dyck Marcel een nieuwe machine gepresenteerd. Het gaat om een Cityvac-zuigmachine op 'n Mulithog, in combinantie met onkruid- en veegborstels.
Lees meer
Agribex trekt wederom meer dan honderdduizend bezoekers
Beursorganisator Fedagrim is tevreden dat exposanten positief zijn en dat ook de beleidsmakers tijd genomen hebben om naar de boodschap van de sector te luisteren.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4
Multifunctionele werktuigdrager voor jaarrond onderhoud
Als exclusief invoerder in de Benelux komt Van Dyck Marcel Belgium met een nieuwe werktuigdrager van het Italiaanse Fort: de MPM30D. 'Een nieuwe aanwinst in ons gamma', aldus de importeur.
Stomen, borstelen, branden en meer...
Combineer temperatuurstijging met zonnestralen en een snufje regen en je hebt het ultieme recept voor een onkruidexplosie. Gelukkig zijn er volop methoden om die plantjes chemievrij te lijf te gaan – natuurlijk ook onder andere weersomstandigheden.
Zestien uur per dag in de strijd tegen onkruid
Zomervakantie zit er voor de medewerkers van Ter Riele BV niet in. Net als veel partijen werkt het bedrijf zich een slag in de ronde om het onkruid beheersbaar te houden. De nieuwste aanwinst, een Multihog-Weedheat-combinatie, draait in het onkruidseizoen maar liefst zestien uur per dag.
Drie partijen ontwerpen maaizuigcombinatie op maat
Twee jaar lang werkte aannemer Jelle Bijlsma met de zelfontwikkelde maaizuigcombinatie Giant 6004T, toen deze machine er dit jaar een broertje bij kreeg. Samen met Van Dyck Marcel en constructiebedrijf/huisontwerper H. de Haan werd een nieuwe, extra compacte maaizuigcombinatie ontwikkeld.
Stedelijke stofzuigers slurpen peuken en ander vuil
Hondenpoep, peuken en achtergebleven etenswaren – klein vuil kan de kwaliteit van een verder nette en bijgehouden openbare ruimte in no time doen kelderen. Van Dyck Marcel brengt drie nieuwe machines op de markt voor het reinigen van de openbare ruimte: twee zwerfvuilzuigers en een veegmachine.
'We investeren liever in buitenmensen dan in kantoorpersoneel'
Een fulltime bezetting van drie man, administratieve ondersteuning en een stagiair: dat is zo’n beetje alle mankracht van Van Raaij Groenverzorging op kantoor. Dit staat in contrast met het grote aantal mensen dat buiten aan het werk is.
‘De kracht zit in het brede pakket aan diensten’
Binnenlopen bij Ter Riele in het Gelderse Klarenbeek voelt een beetje als thuiskomen. De bungalow waarin het bedrijf huist, een keurig aangelegde tuin en dito kabbelende vijver voor de deur stralen een huiselijke gemoedelijkheid uit.
Gebruikerstest Zanon-accuheggenschaar
In 2017 worden de elektrische heggenscharen van Zanon geïntroduceerd in de Benelux door importeur Van Dyck Marcel. Onlangs vroegen we wie model Raptor 600 wilde testen.
1 | 2 | 3