Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Mostert de Winter
Hakgriend 6
3371 KA Hardinxveld-Giessendam
Nederland

Tel: 0184 67 68 40 / 06 53 81 97 68
Fax: 0184-67 68 50
E-mail: j.van.cooten@mostertdewinter.nl

www.mostertdewinter.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Onderhoudsbedrijf Elkarij neemt Van Ooijen Gouda over
De aandeelhouders van Van Ooijen Gouda verkopen hun aandelen aan Elkarij uit Wouw. Van Ooijen Gouda is specialist in aanleg en onderhoud van rail- en wegeninfrastructuur en sluit zich aan bij de groep met o.a. groenvoorzieners.
Lees meer
Gezamenlijke stand Krinkels en zusterbedrijven
Op 27 en 28 september vindt de Dag van de Openbare Ruimte in de Jaarbeurs in Utrecht plaats. Krinkels en zusterbedrijven zijn hier natuurlijk aanwezig als standhouder.
Lees meer
Inrichting Plaza Campus Woudestein Erasmus Rotterdam
De Plaza Woudestein, het parkachtige evenementendak op de tweelaagse parkeergarage van de campus is het visitekaartje van de Erasmus Universiteit Rotterdam.
Lees meer
Nieuwe vestiging Krinkels
Krinkels Zoeterwoude, Sight Landscaping Nieuwerkerk aan den IJssel en Mostert de Winter Schiedam gaan in een nieuwe vestiging samen hun krachten bundelen.
Lees meer
BAM verkoopt Mostert De Winter aan Elkarij
BAM Infra Nederland bv heeft dochteronderneming Mostert De Winter bv uit Hardinxveld-Giessendam verkocht aan Elkarij bv uit Wouw.
Lees meer
Heroriëntatie BAM bedrijven. Dick Nootenboom vertrekt bij Nootenboom Sport
Het gaat niet goed in de bouw en dus ook niet met de grote bouwbedrijven. Soms betekent dat ontslagen en soms een strategische heroriëntatie.
Lees meer
Nieuw gevelsysteem stadskantoor Venlo helpt lucht verversen
Een groen gevelsysteem in het nieuwe stadskantoor van de gemeente Venlo helpt om de lucht te verversen.
Lees meer
Vegetatiedak op Schaapskooi Bergen aan Zee
Op de Schaapskooi Bergen in Bergen aan Zee wordt een vegetatiedak aangelegd. Mostert De Winter legt een groendak van Xeroflor aan.
Lees meer
Startsein voor aanleg Dakpark Rotterdam
Minister Schultz van Haegen van Infrastructuur en Milieu heeft woensdag 31 augustus het startsein gegeven voor de aanleg van Dakpark Rotterdam. Dit groenproject op het voormalig rangeerterrein aan de Vierhavensstraat in Delfshaven wordt gerealiseerd door Mostert De Winter uit Hardinxveld-Giessendam - onderdeel van Koninklijke BAM Groep.
Lees meer
Groen, groener, groenst
De oogst aan innoverende groenprojecten
Tilia tomentosa 'Nijmegen' begint zicht thuis te voelen op Nijmeegse parkeergarage
In 2012 plantte Mostert de Winter in Nijmegen langs een esplanade 109 Tilia tomentosa ‘Nijmegen’, waarvan 61 op een ondergronds parkeergaragedak. Enkele jaren verder is het bomenonderhoud van de aannemer overgedragen aan de gemeente. .
We hadden een generaal nodig, we kregen sergeants
Het moest het meest prestigieuze en grootste dakpark van Nederland worden: Dakpark Rotterdam. Door een opeenstapeling van factoren lijkt de oplevering meer dan een jaar uitgesteld te worden en is een oplossing zelfs niet in zicht. De burgers morren en de aannemer claimt meerwerk van meer dan een miljoen euro. De reden zou volgens een aantal betrokkenen mismanagement bij de gemeente zijn. Een betrokkene die graag anoniem wil blijven: 'We hadden een generaal nodig, maar kregen sergeants.' .