Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Zoontjens Boomprojecten bv
Hogestraat 2
4744 RM Bosschenhoofd
Nederland

Tel: 06-31967346
E-mail: info@zoontjensboomprojecten.nl

http://zoontjensboomprojecten.nl/
OMSCHRIJVING MERKEN
Zoontjens Boomprojecten, staat voor kennis, ervaring en vakmanschap. Wij kunnen onze opdrachtgevers ontzorgen in het gehele traject van advies in de ontwerpfase tot realisatie en onderhoud van het project.

Met een ervaring van ruim 20 jaar in het bomenvak kennen we de boom van ‘top tot wortel’. De toepassing en vitaal houden van bomen op bijzondere en ogenschijnlijk onmogelijke locaties in het stedelijk gebied, kent voor ons geen geheimen meer. Daarom zijn wij specialist in de realisatie van succesvolle en onderscheidende boomprojecten.

Wij willen als servicegerichte allround boomspecialist uw partner zijn, voor alle voorkomende boomwerkzaamheden.

Visie: “Service voorop, de klant centraal, bomen doen we samen” Missie: “Samen zetten wij kennis om in een mooie en gezonde leefomgeving met bomen”
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Droogte leidt tot extra werk in openbaar groen
De droogte van de afgelopen weken leidt tot extra werkzaamheden bij groenvoorzieners en boomverzorgers. Met name bomen die eerder dit seizoen zijn aangeplant, hebben extra water nodig.
Lees meer
Zoontjens Boomprojecten bestaat twee jaar
Zoontjens Boomprojecten vierde onlangs een kleine mijlpaal: het bedrijf bestond in maart namelijk twee jaar.
Lees meer
Nieuw adviesbureau Arbor Consultancy van start
Op 1 januari 2018 is een nieuw adviesbureau van start gegaan dat zich richt op de expertises bomen en bodem. Arjan Zoontjens en Martijn van der Spoel zijn de oprichters van het nieuwe bureau.
Lees meer
Nieuwe beplanting na herstelwerkzaamheden Zundert
Wethouder Johan de Beer plantte 30 november samen met bewoners een eerste boom terug in de Patrijsstraat in Zundert.
Lees meer
Bomenmakelaar Arjan Zoontjens in ‘Groen licht’
Afgelopen maandag was bomenmakelaar Arjan Zoontjens te gast in het wekelijks uitgezonden programma Groen licht, het journalistieke reportageprogramma over groene feiten en fabels.
Lees meer
‘De Bomenmakelaar’ geeft boom een tweede leven
De website www.bomenmakelaar.nl is sinds 1 september officieel online. ‘De Bomenmakelaar’ verbindt boomaanbieders met boomzoekers, waardoor gezonde volwassen bomen het leven kunnen voortzetten op een nieuwe plek.
Lees meer
Haarlem als eerste in zee met de Bomenmakelaar
De gemeente Haarlem gaat als eerste Nederlandse gemeente in zee met het online platform www.bomenmakelaar.nl.
Lees meer
Revitalisering Wassenaarse laanbomen
Zo’n 190 eiken, lindes en beuken aan de Groot Haesebroekseweg kregen onlangs een boost door een unieke samenwerking tussen Zoontjens Boomprojecten, De Meerlanden, Xivac en Innogreen.
Lees meer
Bomen behouden en herplanten dankzij de Bomenmakelaar
Drie jonge ondernemers sloegen de handen ineen en richtten het platform de Bomenmakelaar op.
Lees meer
Zoontjens Boomprojecten plant 'verloren gewaande' Wollemi Pine
Begin dit jaar werd de collectie bijzondere bomen in het Burgemeester Berkhoutpark aangevuld met een Wollemi Pine (Wollemia nobilis).
Lees meer
1 | 2
Eerste intergemeentelijke transfer van de Bomenmakelaar
Het is de eerste 'intergemeentelijke bomentransfer' van de Bomenmakelaar, het initiatief van Roy Wouters, Arjan Zoontjens en Jasper Putter om een nieuwe plek te vinden voor volwassen bomen die op hun huidige plaats niet behouden kunnen blijven.
Zundert krijgt zijn eigen mobiele boom Boulevard
Maandagmiddag 14.00 uur in Zundert. Ik heb een afspraak met Thijs Kruiver, de vertrekkende boombeheerder van die gemeente. Maar ik ben te laat. Het beroemde Zundertse corso heeft de hoofdstraat van Zundert aangedaan en ik moet tien minuten rond het centrum crossen voordat ik een parkeerplekje kan vinden.
Allemaal een goed gevoel door verplante bomen!
Waarom zou je tien volwassen bomen die overlast geven in een winkelcentrum rooien, als ze een nieuwbouwwijk een perfect smoelwerk kunnen geven? En zo geschiedde: tien Gleditsia triacanthos ‘Skyline’ verhuisden.
Revitalisering 'Wassenaarse oude bomen' van ruim 200 jaar oud
De gemeente Wassenaar maakte dit jaar een budget vrij voor het project Revitalisatie Bomen. Onderdeel daarvan was de revitalisering van de laanbomen aan de Groot Haesebroekseweg in Wassenaar.
Bomen behouden en herplanten dankzij de Bomenmakelaar
Drie jonge ondernemers sloegen de handen ineen en richtten het platform de Bomenmakelaar op. Het is een online platform dat bemiddelt tussen overheid en marktpartijen om gezonde bomen te kunnen behouden. De focus ligt hierbij op duurzaam ondernemen in een circulaire economie.
Het ETW-examen is de stip aan de horizon
In april volgden studenten van Helicon Eindhoven drie achtereenvolgende dagen een examentraining. Deze was bedoeld ter voorbereiding op het schoolexamen. Niet alle studenten deden hieraan mee, maar iedereen wil uiteindelijk European tree worker worden.
Vergelijking groeimedia
Op het gebied van bodemleven lijkt bomenzand het minste te scoren – hoewel wetenschappelijk onderzoek ontbreekt. in granulaat is iets meer bodemleven aanwezig. en ook al is dit in theorie misschien niet toereikend, in de praktijk zijn er voorbeelden van bomen die al vele jaren groeien op bomenzand of bomengranulaat.
Circulair groenbeheer als compleet concept
Zoontjens Boomprojecten, Natural Plastics en Innogreen hebben de handen ineen geslagen. De afgelopen periode werd gewerkt aan een concept dat nu, op de Dag van de Openbare Ruimte, officieel gelanceerd wordt: 3 Green Solutions, een A-tot-Z-dienstverlening op het gebied van circulair beheer.
1 | 2