Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Boomverzorging Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Groundsman
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Zoontjens Boomprojecten bv
Hogestraat 2
4744 RM Bosschenhoofd
Nederland

Tel: 06-31967346
E-mail: info@zoontjensboomprojecten.nl

http://zoontjensboomprojecten.nl/
OMSCHRIJVING MERKEN
Zoontjens Boomprojecten, staat voor kennis, ervaring en vakmanschap. Wij kunnen onze opdrachtgevers ontzorgen in het gehele traject van advies in de ontwerpfase tot realisatie en onderhoud van het project.

Met een ervaring van ruim 20 jaar in het bomenvak kennen we de boom van ‘top tot wortel’. De toepassing en vitaal houden van bomen op bijzondere en ogenschijnlijk onmogelijke locaties in het stedelijk gebied, kent voor ons geen geheimen meer. Daarom zijn wij specialist in de realisatie van succesvolle en onderscheidende boomprojecten.

Wij willen als servicegerichte allround boomspecialist uw partner zijn, voor alle voorkomende boomwerkzaamheden.

Visie: “Service voorop, de klant centraal, bomen doen we samen” Missie: “Samen zetten wij kennis om in een mooie en gezonde leefomgeving met bomen”
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Nieuwe beplanting na herstelwerkzaamheden Zundert
Wethouder Johan de Beer plantte 30 november samen met bewoners een eerste boom terug in de Patrijsstraat in Zundert.
Lees meer
Bomenmakelaar Arjan Zoontjens in ‘Groen licht’
Afgelopen maandag was bomenmakelaar Arjan Zoontjens te gast in het wekelijks uitgezonden programma Groen licht, het journalistieke reportageprogramma over groene feiten en fabels.
Lees meer
Haarlem als eerste in zee met de Bomenmakelaar
De gemeente Haarlem gaat als eerste Nederlandse gemeente in zee met het online platform www.bomenmakelaar.nl.
Lees meer
Revitalisering Wassenaarse laanbomen
Zo’n 190 eiken, lindes en beuken aan de Groot Haesebroekseweg kregen onlangs een boost door een unieke samenwerking tussen Zoontjens Boomprojecten, De Meerlanden, Xivac en Innogreen.
Lees meer
Zoontjens Boomprojecten plant 'verloren gewaande' Wollemi Pine
Begin dit jaar werd de collectie bijzondere bomen in het Burgemeester Berkhoutpark aangevuld met een Wollemi Pine (Wollemia nobilis).
Lees meer
Uitbreiding personeel bij Zoontjens Boomprojecten
Per 1 januari is gecertificeerd ETW-er Jeroen van Osselaer bij Zoontjens Boomprojecten gestart.
Lees meer
Personele versterking bij Zoontjens Boomprojecten B.V.
Door de goed gevulde orderportefeuille is het bedrijf op zoek naar verdere uitbreiding van medewerkers voor de uitvoering van boomprojecten.
Lees meer
Nieuwe dienstverlening focust op circulair beheer
Zoontjens Boomprojecten, Natural Plastics en Innogreen hebben de handen ineen geslagen. Op de Dag van de Openbare Ruimte presenteren ze 3 Green Solutions.
Lees meer
'Nieuwkomer' Zoontjens Boomprojecten gestart
Eerder dit jaar gaf Arjan Zoontjens te kennen een eigen bedrijf te willen starten. Dat moment is nu gekomen.
Lees meer
Arjan Zoontjens start bureau 'Zoontjens Boomprojecten'
Arjan Zoontjens laat de redactie van Boomzorg weten een eigen bedrijf te starten: Zoontjens Boomprojecten.
Lees meer
Zundert krijgt zijn eigen mobiele boomenallee
Maandagmiddag 14.00 uur in Zundert. Ik heb een afspraak met Thijs Kruiver, de vertrekkende boombeheerder van die gemeente. Maar ik ben te laat. Het beroemde Zundertse corso heeft de hoofdstraat van Zundert aangedaan en ik moet tien minuten rond het centrum crossen voordat ik een parkeerplekje kan vinden.
Allemaal een goed gevoel door verplante bomen!
Waarom zou je tien volwassen bomen die overlast geven in een winkelcentrum rooien, als ze een nieuwbouwwijk een perfect smoelwerk kunnen geven? En zo geschiedde: tien Gleditsia triacanthos ‘Skyline’ verhuisden.
Revitalisering 'Wassenaarse oude bomen' van ruim 200 jaar oud
De gemeente Wassenaar maakte dit jaar een budget vrij voor het project Revitalisatie Bomen. Onderdeel daarvan was de revitalisering van de laanbomen aan de Groot Haesebroekseweg in Wassenaar.
Bomen behouden en herplanten dankzij de Bomenmakelaar
Drie jonge ondernemers sloegen de handen ineen en richtten het platform de Bomenmakelaar op. Het is een online platform dat bemiddelt tussen overheid en marktpartijen om gezonde bomen te kunnen behouden. De focus ligt hierbij op duurzaam ondernemen in een circulaire economie.
Het ETW-examen is de stip aan de horizon
In april volgden studenten van Helicon Eindhoven drie achtereenvolgende dagen een examentraining. Deze was bedoeld ter voorbereiding op het schoolexamen. Niet alle studenten deden hieraan mee, maar iedereen wil uiteindelijk European tree worker worden.
Vergelijking groeimedia
Op het gebied van bodemleven lijkt bomenzand het minste te scoren – hoewel wetenschappelijk onderzoek ontbreekt. in granulaat is iets meer bodemleven aanwezig. en ook al is dit in theorie misschien niet toereikend, in de praktijk zijn er voorbeelden van bomen die al vele jaren groeien op bomenzand of bomengranulaat.
Circulair groenbeheer als compleet concept
Zoontjens Boomprojecten, Natural Plastics en Innogreen hebben de handen ineen geslagen. De afgelopen periode werd gewerkt aan een concept dat nu, op de Dag van de Openbare Ruimte, officieel gelanceerd wordt: 3 Green Solutions, een A-tot-Z-dienstverlening op het gebied van circulair beheer.
Heicom en BSI Bomenservice introduceren nieuw boomgranulaat
BSI Bomenservice en Heicom hebben de handen ineengeslagen om een duurzaam bomengranulaat te ontwikkelen. BSI Bomenservice zal met de naam TreeCycle Bomengranulaat de markt betreden en Heicom met de naam Boomgranulaat Eco. Beide bedrijven introduceren het nieuwe bomengranulaat op de Dag van de Openbare Ruimte 2015.