Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Duragreen BV
Handelstraat 18A
6851 EH Huissen
Nederland

Tel: 026-3823046
E-mail: info@duragreen.nl

www.duragreen.nl
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Duragreen realiseert eetbare gevel in Capelle a.d. IJssel
Duragreen uit Arnhem heeft bij verzorgingshuis Bermensteyn in Capelle aan de IJssel een groene en zelfs eetbare wand gerealiseerd.
Lees meer
Nieuwe locatie voor Duragreen
Duragreen is begin januari vanuit Huissen verhuist naar het duurzaamheidspark Industrie Park Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem.
Lees meer
Groen geluidsscherm langs A348 bij Velp blijft overeind
De provincie Gelderland laat de groene geluidschermen langs de A348 bij Velp ongemoeid. De PVV die het weggegooid geld vindt, wilde dat provincie maatregelen nam tegen de met sedum beplante wand.
Lees meer
Prefab groen geïsoleerde betonnen gevel
BBD International heeft op de bouwbeurs Building Holland het prototype van de ‘DuraGreen prefab groen geïsoleerde betonnen gevel’ gepresenteerd. Het systeem is opgebouwd uit een prefab betonnen wand, met ankers vervaardigd uit RVS 316.
Lees meer
Gelderse PVV uit kritiek op groene geluidsschermen A348
De PVV-fractie in de Provinciale Staten van Gelderland is boos over het feit dat de provincie de geluidsschermen langs de A348 bij Velp met sedum heeft beplant, zo meldt dagblad De Gelderlander. Volgens PVV-Statenlid Daniël ter Haar is het verspilling van overheidsgeld.
Lees meer
DuraGreen-wand van BBD op VHG-Gebouw Wonen
Op de Floriade presenteert BBD International op het Gebouw Wonen van VHG een groene wand van ca. 50 m2. Deze wand is voorzien van sedums in een gemixte samenstelling.
Lees meer
BBD vergroent geluidsscherm A348 bij Velp
BBD International BV, producent van het DuraGreen-systeem, is gestart met de vergroening van het 400 meter lange betonnen geluidsscherm langs de A348 bij Velp. De werkzaamheden gebeuren in opdracht van de provincie Gelderland.
Lees meer
DuraGreen: prefab verticaal groen
Kant-en-klare groene gevels en geluidsschermen met sedum.