Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Jean Heybroek bv
Wilgenkade 6
3992 LL Houten
Nederland

Tel: 030-6394611
E-mail: info@jeanheybroek.com

www.jeanheybroek.com
OMSCHRIJVING MERKEN
Jean Heybroek B.V. in Houten, Nederland, importeert machines voor de professionele- en particuliere gebruiker. Professioneel onderhoud van golfbanen, openbaar- en particulier groen, recreatie- en sportterreinen, zoals gazonmaaimachines, werktuigdragers, onkruidborstels, tractoren, transportvoertuigen en beregeningsinstallaties. Toro, Tym, Club Car, LM-Trac, Weedsteam, Amazone, Canycom, Antonio Carraro
CONTACTPERSONEN
Jan Plooij
Sales & Marketing manager
06 5359 2463
jplooij@jeanheybroek.com
Maarten Van Heck
Area manager Golf Zuid Oost Nederland
06- 22965715
mvanheck@jeanheybroek.com
Arne van der Valk
Area manager Golf Noord West Nederland
06 5198 6502
avdvalk@jeanheybroek.com
Martin Uittenbosch
Area manager Openbaar Groen
06 5284 7225
muittenbosch@jeanheybroek.com
Gerard Schoot Uiterkamp
Product specialist Toro Irrigatie
06 5359 2474
gschootuiterkamp@jeanheybroek.com
Theo van Eijden
Product specialist LM-Trac
06 3010 7833
tveijden@jeanheybroek.com
Guido Jesse
Productspecialist Club Car & Tym
06-53592466
gjesse@jeanheybroek.com
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
The Toro Company Launches Land. Water. Thrive. Initiative
The Toro Company has introduced its Land. Water. Thrive. Initiative in an effort aimed to help improve water use efficiency, enrich outdoor environments and drive sustainable agriculture in communities and developing countries worldwide.
Lees meer
Eerste Air2g2-beluchter in Nederland
De eerste Air2g2-beluchter is verkocht in Nederland. Jean Heybroek verkocht de beluchter vorige week aan de Enk.
Lees meer
Save the date: Fieldmanager of the Year verkiezing op 12 december
Wie wordt Fieldmanager of the Year 2019? Op 12 december 2018 weten we wie de opvolger wordt van de winnaars van vorig jaar, Marc Grooteman en Jan Gijzen.
Lees meer
Fieldtopmaker aan de slag op Het Wedde
Hoofdgreenkeeper Lotgerink is de uitdaging aangegaan om een stuk fairway te behandelen met de Fieldtopmaker en daarna in te zaaien met Barenbrug RPR Sport.
Lees meer
Eric van Susante per 1 juni 2018 directeur Jean Heybroek
Per 1 juni 2018 treedt Eric van Susante in dienst als directeur van Jean Heybroek. Hij volgt hierbij Roon Hylkema op, die op die datum precies 27 jaar in dienst is geweest.
Lees meer
Gerhard Teunissen maakt overstap naar Jean Heybroek
Ter uitbreiding en versterking van het bestaande verkoopteam zal Gerhard Teunissen met ingang van 1 juli 2018 werkzaam zijn als area manager golf bij Jean Heybroek BV.
Lees meer
Toro partners with Belgian Pro League
Toro has announced that it will partner with the Belgian Pro League to recognise the greenkeepers responsible for the stadium fields used in the Belgium Pro League and Proximus League competitions.
Lees meer
Toro wordt officiële partner Pro League
Toro maakte afgelopen vrijdag bekend dat het een samenwerking aangaat met de Pro League. Toro wordt naamgever voor de Belgische veldencompetitie.
Lees meer
Toro Infinity sproeiers op Golfbaan Anderstein
Onlangs is het startsein gegeven voor de renovatie van 9 holes van de Vallei-lus op Golfclub Anderstein in Maarsbergen. In de green van hole 1 van de Vallei-lus worden Vier nieuwe sproeiers van Toro aangebracht, de Infinity.
Lees meer
Nieuwe overeenkomst tussen Jean Heybroek en Wiedenmann
Jean Heybroek en Wiedenmann zijn overeen gekomen dat Heybroek met ingang van 1 mei 2018 de distributie voor Nederland op zich zal nemen van het complete programma Wiedenmann bodem beluchters.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... | 23
Wiedenmann maakt ernst van de Nederlandse markt
Vraag een gemiddelde greenkeeper of fieldmanager wat een wrikbeluchter is en de kans is groot dat u een glazige blik terugkrijgt. Toch is dat de machine waarmee Redexim al meer dan dertig jaar geleden naam maakte in het wereldje.
Investeren op bestek
Overheden stellen steeds meer extra eisen in bestekken. Sommige aannemers spelen hierop in door het meest duurzame materieel aan te schaffen dat er op de markt te koop is.
'We zien het als onze baan'
In de rubriek Team in beeld ditmaal aandacht voor Golfclub Lochem in Gelderland. Wie zorgen er voor het baanonderhoud, wat doen ze anders dan anderen en op welke problemen stuit het team?
‘Het draait allemaal om de kostprijs’
Hij noemt zichzelf verbaal niet zo sterk, maar dat valt in de praktijk alleszins mee. Stefan Marcusse, ceo van het Udense Engelen Groen, heeft in de vijf minuten dat ik in de ontvangsthal van zijn bedrijfsgebouw sta al bijna de complete geschiedenis van Engelen Groen verteld.
Ziet u door de accubomen het batterijbos nog?
In de wereld van het accugereedschap zijn Stihl en Husqvarna dominante spelers, wat vooral te danken is aan hun sterke positie in het segment van tuingereedschap en daarbij behorende dealernetwerk.
Stomen, borstelen, branden en meer...
Combineer temperatuurstijging met zonnestralen en een snufje regen en je hebt het ultieme recept voor een onkruidexplosie. Gelukkig zijn er volop methoden om die plantjes chemievrij te lijf te gaan – natuurlijk ook onder andere weersomstandigheden.
Met de stroom mee
De accurevolutie is in volle gang. De beroepsgroep staat bij elke aanschaf van gereedschap en materieel opnieuw voor de keuze: gaan we met de stroom mee of tegen de stroom in? Een belronde langs de grote merken leert dat accu enorm in opmars is.
Complexe technologie vraagt veel dagelijks onderhoud
Gasthoofdredacteur Arjen Westereng, Greenkeeper van het Jaar 2018, ziet greenkeepers worstelen met de beheersbaarheid van de onderhoudskosten van hun machinepark. ‘Bij de één is de factuur voor het winteronderhoud vele malen hoger dan bij de ander.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... | 18
FOTOREPORTAGE