Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Kubota Europe S.A.S.
Dieselstraat 10
6716 BC Ede
Nederland


NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Shibaura Nederlands marktleider voor compacttractoren
Shibaura heeft over het kalenderjaar 2016 de meeste compacttractoren verkocht op de Nederlandse markt. Dat blijkt uit cijfers van Fedecom.
Lees meer
Laatste dag Groentechniek Holland van start
Vandaag vindt de derde dag van Groentechniek Holland plaats. Ook deze dag kan rekenen op wisselvallig weer, maar dat mag de pret niet drukken. Wat is er vandaag te zien?
Lees meer
Herco Machinery lanceert technische dealersite
Herco Machinery heeft vorige week een technische dealerwebsite gelanceerd. De website is uitsluitend toegankelijk voor professionele handelaars.
Lees meer
Oprichting Kubota Holdings Europe, vestiging in Nieuw-Vennep
Kubota heeft vorige maand de oprichting van een nieuw Europees hoofdkantoor aangekondigd: Kubota Holdings Europe.
Lees meer
Demo Dag Groen & Doen 4.0 op 23 en 24 juni
Op vrijdag 23 juni en zaterdag 24 juni organiseert een groep bedrijven de Demo Dag Groen & Doen 4.0.
Lees meer
Groentechniek Holland groter dan voorgaande edities
Met nog ruim drie maanden te gaan is 80% van de Groentechniek Holland volgeboekt. Daarom breidt de beurs uit van 9 naar 12 hectare, vertelt beursmanager Willem Bierema.
Lees meer
Grote, kleine en nieuwe deelnemers op 3e editie Groentechniek Holland
De acquisitie voor Groentechniek Holland is in volle gang. Na twee succesvolle edities vindt van dinsdag 12 t/m donderdag 14 september GTH 2017 plaats in Biddinghuizen.
Lees meer
Demonstratie stobbenboor R-Top tijdens open dagen Bijl Groentechniek
Bijl Groentechniek Galder organiseert 1 en 2 juli open dagen. Tijdens deze dagen kunnen bezoekers onder meer stobbenboor R-Top in actie zien.
Lees meer
Groentechniek Holland al driekwart volgeboekt
Het gaat goed met GroenTechniek Holland. “Voor de tweede editie van deze tweejaarlijkse grootste groene vakbeurs hebben zich nu al - vier maanden voor de opening - 125 deelnemers ingeschreven.
Lees meer
'Elk jaar worden we beter! We staan al derde in de strijd om de VVCS-schaal'
Stadion-fieldmanager Paul Baas van De Enk Groen & Golf van de Amsterdam Arena, binnenkort Cruyff Arena, heeft op 17 en 18 april zijn verhaal gehouden voor ESSMA, de Europese vereniging van stadionmanagers. Hij is proactief bezig om 'zijn' veld optimaal te laten presteren en op de kaart te zetten. Is de VVCS-schaal de volgende stap?
Tattersall (Farwick Groenspecialisten): Deze klepelmaaier is ongeëvenaard als het gaat om total cost of ownership
Farwick Groenspecialisten heeft de Toro LT-F3000 klepelmaaier bijna blind gekocht, zo overtuigd is het bedrijf van de kwaliteiten van de rode machines. Tattersall: ‘We hebben hem heel kort getest en gelukkig is alles goed uitgepakt.'
Alle marktleiders weer van de partij
Van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 september staat het Walibi-terrein in Biddinghuizen helemaal in het teken van de grootste groene vakbeurs van Nederland: Groentechniek Holland.
'Britten moeten niet denken dat ze de wijsheid in pacht hebben, puur en alleen omdat ons land zo veel golfbanen telt'
Greenkeeper of the Year-genomineerde Andrew Knott, die namens De Enk Groen en Golf op De Turfvaert werkt als hoofdgreenkeeper, is een zeer intelligente, maar tegelijkertijd slagvaardige greenkeeper die zijn werkleven wijdt aan het efficiënter maken van het vak.
Samenspannen voor geintegreerde oplossingen
Er is een trend binnen de branche om als fabrikant van aandrijfmachines samen te werken met een beperkt aantal leveranciers van aanbouwwerktuigen. In dit artikel belichten wij de verschillende keuzen die op dit gebied worden gemaakt en geven we reacties uit de markt op deze ontwikkeling.