Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Boomverzorging Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Frisian Motors BV
De bult 2
9243 WE Bakkeveen
Nederland

E-mail: info@frisianmotors.com

www.frisianmotors.com
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Elektrisch werken in het groen tijdens vakbeurs Ecomobiel
Op 10 t/m 12 oktober vindt de 9e editie plaats van Ecomobiel. De vakbeurs biedt praktische oplossingen om economischer en duurzamer om te gaan met mobiliteitsvraagstukken.
Lees meer
Groene werkpaarden voor professionals
De missie van Frisian Motors is praktische elektrisch aangedreven voer- en werktuigen op de Nederlandse markt brengen die gelijkwaardig een prijsniveau hebben als een brandstofmodel.
Lees meer
Ruim 16.000 bezoekers Groentechniek Holland
De derde editie van het evenement Groentechniek Holland is goed verlopen, zo laat de beursorganisatie weten. Het evenement kon rekenen op 16.000 bezoekers.
Lees meer
Frisian presenteert Leffer-transporter FM-90 met 4x4-aandrijving
Frisian Motors meldt dat na een lange ontwikkelingsperiode de Leffert FM-90 met vierwielaandrijving klaar is.
Lees meer
Laatste dag Groentechniek Holland van start
Vandaag vindt de derde dag van Groentechniek Holland plaats. Ook deze dag kan rekenen op wisselvallig weer, maar dat mag de pret niet drukken. Wat is er vandaag te zien?
Lees meer
Ramm wint Gouden Klavertje Vier op Groentechniek Holland
Ramm BV heeft met de Oeliatec Mollen Artiflex het Gouden Klavertje Vier gewonnen, de innovatieprijs voor de meest opvallende innovatie op Groentechniek Holland.
Lees meer
Elektrisch werken met de FM-120 mini shovel/werktuigdrager
Een volledig elektrische shovel/werktuigdrager dat gebruikt kan worden met ruim 30 verschillende werktuigen! En dat zonder uitstoot van vervuilende en stinkende stoffen en met mogelijkheid tot subsidie. Dat is de NORBERT FM-120 van Frisian Motors
Lees meer
Wie mag het derde Gouden Klavertje opspelden?
Er waren dit jaar ongeveer 50 inzendingen van bedrijven voor de derde editie van de GTH Beursprijs: het Gouden Klavertje.
Lees meer
Gericht publiek, goede sfeer en veel zon op Demo-Doe-Dag Zero Emission in Den Dungen
In het schilderachtige Arboretum D’n Hooijdonk, gelegen in het Brabantse Den Dungen, hield uitgeverij NWST samen met de beursorganisatie van Groen Techniek Holland de tweede GTH Demo-Doe-Dag: Zero Emisson.
Lees meer
Wie zijn er aanwezig op 15 juni?
Met nog iets minder dan een gaan te gaan tot de GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission in Den Dungen, zetten we de standhouders voor u op een rijtje.
Lees meer
1 | 2
Wie mag het derde Gouden Klavertje opspelden?
Er waren dit jaar ongeveer 50 inzendingen van bedrijven voor de derde editie van de GTH Beursprijs: het Gouden Klavertje. Een jury met daarin alle persmuskieten die iets te zoemen hebben op het gebied van tuin en park, aangevuld met VHG-voorzitter Rien van der Spek, koos daaruit elf nominaties.
Auberginekleurige transporter gaat op in de natuur
Joyce Sengers, directeur en beheerder van Natuurbegraafplaats De Utrecht in Esbeek, wilde een duurzame transporter met een landbouwkenteken en kwam uit bij de Leffert FM-80.
Nieuw op Ecomobiel: Park, stad en Land
Dragend op het succes van accugereedschap die de afgelopen jaar een enorme vlucht heeft genomen, zie je dat er een nieuwe generatie ontstaat.
Emissievrije bevoorrading van de stadskern verloopt via verschillende routes
Zo veel mogelijk emissievrije stadslogistiek in 2025. Dat was het doel van de Green Deal Zero Emission, die eind 2014 samen met staatssecretaris Mansveld werd getekend door 54 partijen.
Zuinig 'rondcrossen' op gras, halfverharding of asfalt
De term 'elektrisch materieel' wekt al snel associaties op met kettingzagen, bladblazers en robotmaaiers. Maar ook op het gebied van wat grotere machines en voertuigen zijn er al legio elektrische oplossingen, zo toonde Frisian Motors op de GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission.
Stil, stiller, stilst
Ook de groene sector stapt inmiddels massaal over van fossiele brandstoffen naar elektrisch aangedreven voertuigen en producten.
Tweede Demo-Doe-Dag 'Zero Emission':
In het schilderachtige Arboretum D’n Hooijdonk, gelegen in het Brabantse Den Dungen, hield uitgeverij NWST samen met de beursorganisatie van Groen Techniek Holland de tweede GTH Demo-Doe-Dag ‘Zero Emission’, in navolging van de Demo-Doe-Dag ‘Onkruid & Reiniging’. De Demo-Doe-Dagen vormen de aanloop naar de GTH-beurs in september dit jaar.
Elektrificatie tuin- en parkmachines beleeft nieuwe start
Was ik vorig jaar nog redelijk pessimistisch over de accu-aangedreven ontwikkelingen, nu zie ik toch een lichte kentering. Vorige week heb ik de GTH-Doedag van NWST bezocht, waar louter accu-aangedreven machines te zien waren.
1 | 2 | 3