Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
IPC Groene Ruimte
Postbus 393
6800 AJ Arnhem
Nederland

Tel: 026 35 50 100
Fax: 026 44 55 629
E-mail: info@ipcgroen.nl

www.ipcgroen.nl
Over ons Opleidingen
Herkent u dit: het vrije gevoel van de groene buitenruimte? Wij van IPC Groene Ruimte kennen dat ook. Het is onze passie. Een meer dan gewone passie voor groen en buitenruimte. Onze adviseurs en trainers gaan ver in het combineren van deze passie met praktische kennis én kunde. Hierdoor leveren onze opleidingen en trainingen echte kanjers af aan de praktijk. Op vier terreinen: Fauna, Bodem & Water, Groen en Boom. Onze uitgebreide vakkennis en praktijkervaring hebben we de afgelopen 60 jaar aangevuld met een uitgebreid assortiment vakliteratuur en een breed praktijknetwerk. Aangenaam, wij zijn IPC Groene Ruimte,
hét praktijkcentrum voor groenspecialisten en vakmensen in de buitenruimte.
> Greenkeeper
> Terreinmeester
> Beheerder sportvelden
> Opzichter/uitvoerder buitenruimte
> European Tree Worker
> European Tree Technician
> Begraafplaats en crematoria uitvoerder
> Begraafplaats en crematoria beheerder

Weten welke cursussen we aanbieden? Bezoek dan onze site www.ipcgroen.nl
CONTACTPERSONEN
Mascha Smit
Manager Sales
06 526 981 70
m.smit@ipcgroen.nl
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
3000ste persoonscertificaat Boom Veiligheid Controleur uitgereikt
Mathijs Ansems is de 3000ste Groenkeur Boom Veiligheid Controleur van Nederland. Vandaag ontving hij uit handen van Groenkeur-directeur Dick Oosthoek de bijbehorende pas.
Lees meer
Themadag ‘Toekomstbestendige Buitenruimte’ in Den Bosch
5 juli organiseren Has en IPC Groene Ruimte in ’S-Hertogenbosch een dag rond het thema 'de openbare ruimte van de toekomst'.
Lees meer
IPC biedt nu training voor Europees zaagbewijs ECC4
IPC Groene Ruimte wil binnenkort de training 'Opwerken van stormhout' en de examinering van het ECC4 aanbieden. Geïnteresseerden kunnen zich melden.
Lees meer
Husqvarna Professional Roadshow dagen op 21 en 23 maart
Tijdens deze dagen staat groenonderhoud centraal. De dagen zijn speciaal bedoeld voor bedrijven in het groenonderhoud en voor scholen.
Lees meer
Nieuw event Nationale Boomverzorgingsdag smaakt naar meer
Afgelopen vrijdag 23 februari werd bij IPC Groene Ruimte de eerste editie van een nieuw event georganiseerd.
Lees meer
Effectief leren bij IPC Groene Ruimte
Met de maatwerktrajecten van IPC Groene Ruimte profiteert u van maximale flexibiliteit die gepaard gaat met erkende kwaliteit
Lees meer
Training groundsman tennis binnenkort van start
Er worden dit jaar vier dagen verzorgd van de nieuwe training groundsman voor tennisbanen, zowel gericht op banen met gravel als kunstgras.
Lees meer
Opleiding Greenkeeper binnenkort van start
Op woensdag 21 februari gaat bij IPC Groene Ruimte de opleiding Greenkeeper weer van start, mits er voldoende deelnemers zijn.
Lees meer
Opleiding Terreinmeester binnenkort van start
Op woensdag 21 februari gaat bij IPC Groene Ruimte de opleiding Terreinmeester weer van start, mits er voldoende deelnemers zijn.
Lees meer
Diploma’s vakman begraafplaatsen uitgereikt
Afgelopen dinsdag vond de diploma uitreiking plaats van de opleiding Vakman Begraafplaatsen door IPC Groene Ruimte. Onder toeziend oog van de heer Van Midwoud van LOB namen de geslaagden hun diploma in ontvangst.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Voorlichting over gevaren en preventie tekenbeten blijft noodzakelijk
De ziekte van Lyme wordt overgebracht door een teek, een spinachtig insect dat vooral leeft in bossen, struiken, gras, duinen, heide en openbaar groen.
Ziekte van Lyme toegelicht
Iedereen die werkzaam is in de openbare ruimte, is op de hoogte van de gevolgen van een tekenbeet, die de ziekte van Lyme veroorzaken kan. Daar gaan we tenminste van uit! Maar wat blijkt: niet iedereen is goed op de hoogte van de ziekte van Lyme.
Ziekte van Lyme toegelicht
Iedereen die werkzaam is in de openbare ruimte, is op de hoogte van de gevolgen van een tekenbeet, die de ziekte van Lyme veroorzaken kan. Daar gaan we tenminste van uit! Maar wat blijkt: niet iedereen is goed op de hoogte van de ziekte van Lyme.
Meeste veiligheidswinst te boeken met training
Het aantal ernstige kettingzaagongevallen is De Hovenier aanleiding om de veiligheid bij het werken met kettingzagen te onderzoeken.
Hoe veilig is werken met een kettingzaag?
Staatsbosbeheer heeft de afgelopen jaren in relatief korte tijd te maken gehad met een aantal ernstige kettingzaagongevallen. Aanleiding voor Boomzorg om eens te onderzoeken hoe het gesteld is met de veiligheid bij het werken met kettingzagen.
Dit zie je op de Dag van de Sportaccommodaties
Op donderdag 8 maart is het weer zover: de jaarlijkse Dag van de Sportaccommodaties. De organisatie heeft voor de zevende editie van de beurs een uitgebreid lezingenprogramma samengesteld.
De Groene Index Stad+Groen 6 2017
Helicon-opleiding Boomtechnisch adviseur van start in januari
Op 14 september houdt Helicon Eindhoven een open avond voor de avondopleiding Boomtechnisch adviseur, die in januari van start gaat. Niet alleen kan de afgestudeerde hiermee het Europese ETT-examen van de EAC afleggen.
1 | 2 | 3 | 4 | 5