Archief Agenda Adverteren Abonneren Contact Disclaimer
Boomverzorging Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Stihl
Verlengde Poolseweg 16
4818 CL Breda
Nederland

Tel: 076 52 44 888
E-mail: info@stihl.nl

www.stihl.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Nieuwe hoofdbescherming Stihl
Stihl heeft het assortiment veiligheidsuitrusting uitgebreid met een hoofdbescherming bestaande uit drie elementen: een helm, gehoor- en gezichtsbescherming.
Lees meer
Eerste kettingzaag met elektronisch gestuurde injectie
Stihl presenteerde vorige week de eerste kettingzaag met elektronisch gestuurde brandstofinjectie: de Stihl MS 500i.
Lees meer
Stihl boekt omzetgroei van meer dan tien procent
De omzet van Stihl is in de periode van januari tot augustus 2017 gestegen met 11,9 procent tot 2,7 miljard euro.
Lees meer
Nieuwe Dennis-maaiers voor Royal Antwerp
Het Belgische Royal Antwerp Football Club heeft sinds vorige week de beschikking over een tweetal nieuwe Dennis Premier-maaiers.
Lees meer
Ruim 16.000 bezoekers Groentechniek Holland
De derde editie van het evenement Groentechniek Holland is goed verlopen, zo laat de beursorganisatie weten. Het evenement kon rekenen op 16.000 bezoekers.
Lees meer
Ramm wint Gouden Klavertje Vier op Groentechniek Holland
Ramm BV heeft met de Oeliatec Mollen Artiflex het Gouden Klavertje Vier gewonnen, de innovatieprijs voor de meest opvallende innovatie op Groentechniek Holland.
Lees meer
Wie mag het derde Gouden Klavertje opspelden?
Er waren dit jaar ongeveer 50 inzendingen van bedrijven voor de derde editie van de GTH Beursprijs: het Gouden Klavertje.
Lees meer
Stihl presenteert BGA 45-accubladblazer
De BGA 45 is geschikt voor werkzaamheden in kleine en middelgrote tuinen. De machine weegt inclusief accu 2,0 kilo en wordt aangedreven door een 18-V-lithium-ionaccu.
Lees meer
31ste editie Houthakkersfeest op 19 en 20 augustus
Het Nederlands Kampioenschap Sculptuurzagen is een vast tweedaags onderdeel van dit evenement. Nieuw dit jaar is dat de bosarbeid wedstrijden op beide dagen plaatsvinden.
Lees meer
72ste editie Saltex-beurs op 1 en 2 november
Toegang tot de beurs, die plaatsvindt in Birmingham, is gratis. Met meer dan 250 exposanten op de beursvloer valt er ook dit jaar weer genoeg te zien.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
Alle marktleiders weer van de partij
Van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 september staat het Walibi-terrein in Biddinghuizen helemaal in het teken van de grootste groene vakbeurs van Nederland: Groentechniek Holland.
Wie mag het derde Gouden Klavertje opspelden?
Er waren dit jaar ongeveer 50 inzendingen van bedrijven voor de derde editie van de GTH Beursprijs: het Gouden Klavertje. Een jury met daarin alle persmuskieten die iets te zoemen hebben op het gebied van tuin en park, aangevuld met VHG-voorzitter Rien van der Spek, koos daaruit elf nominaties.
Accu anno 2017
Ze schieten als paddenstoelen uit de grond: nieuwe introducties met accu-aandrijving. Tuin- en parkmachines, onkruidborstels, golfkarren, werktuigen en robotmaaiers; je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar met accu.
Het Nuth van accumachines
Iedereen is inmiddels overtuigd van de voordelen van werken met accumachines: minder trillingen, minder uitstoot en minder geluid. Aan de andere kant weet iedereen dat geld ook belangrijk is.
Groei van de professionele acculijn
Op een persreis in februari meldde STIHL zich een ambitieus doel: het accu-assortiment de komende jaren uitbreiden naar zo'n 75 modellen.
Stil, stiller, stilst
Ook de groene sector stapt inmiddels massaal over van fossiele brandstoffen naar elektrisch aangedreven voertuigen en producten.
Tweede Demo-Doe-Dag 'Zero Emission':
In het schilderachtige Arboretum D’n Hooijdonk, gelegen in het Brabantse Den Dungen, hield uitgeverij NWST samen met de beursorganisatie van Groen Techniek Holland de tweede GTH Demo-Doe-Dag ‘Zero Emission’, in navolging van de Demo-Doe-Dag ‘Onkruid & Reiniging’. De Demo-Doe-Dagen vormen de aanloop naar de GTH-beurs in september dit jaar.
Nieuwe accumachine maakt krachtige en geruisloos snoeien mogelijk
Het knippen van de heg was tot voor kort voor velen een vermoeiende bezigheid. De schadelijke uitlaatgassen van een benzinemachine in combinatie met het lawaai zorgden ervoor dat de hele buurt kon meegenieten van een goede snoeipartij van heg of ander groen.
1 | 2 | 3