Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Boomverzorging Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Kenniscafé (deel 2): Natuurlijk Kapitaal en Circulaire Economie


Datum:  donderdag 19 april 2018
Tijd: 16:00 - 20:00
Locatie: Arthur van Schendelstraat 785, Utrecht

VVM Bureau | 19-04-2018 | 16:00 - 20:00

De onderwerpen Natuurlijk Kapitaal en Circulaire Economie zijn niet meer uit ons leven weg te denken. In dit tweede kenniscafé reikt de VVM-sectie Duurzaam Ondernemen, i.s.m. de secties Afval en Biodiversiteit, concrete handvatten aan voor het benutten van Natuurlijk Kapitaal.

In een actieve werksessie werkt u samen met deelnemers en presenterende bedrijven aan een praktische shortlist van aandachtspunten waarmee je zelf in je eigen werkomgeving aan de slag kunt. Tevens biedt deze bijeenkomst weer de mogelijkheid om ideeën op te doen c.q. onderwerpen te agenderen voor het derde kenniscafé (september 2018).

Kenniscafé deel 2
Inspiratie wordt verzorgd door enkele aansprekende bedrijven die al stappen hebben gezet op dit vlak. Aan de hand van de concrete voorbeelden volgt vervolgens een verdiepingsslag. In een actieve werksessie werkt u aan een praktische shortlist van aandachtspunten om in de eigen werkomgeving mee aan de slag te gaan. Tevens biedt deze bijeenkomst weer de mogelijkheid om ideeën op te doen c.q. onderwerpen te agenderen voor kenniscafé deel 3 in september 2018.

Meld u aan!
Graag nodigen wij u uit voor deelname aan deze bijeenkomst op 19 april op het VVM-bureau in Utrecht. Wij willen u tevens vragen om relaties die actief zijn op het gebied van innovatie en lerende organisaties aan te sporen zich eveneens aan te melden of aan ons kenbaar te maken zodat de VVM hen kan uitnodigen.

Kijk voor het programma of meer informatie hier:
https://www.vvm.info/kenniscafe/circulaire-economie-met-natuurlijk-kapitaal-in-de-praktijk-van-ons-allemaal


nieuw event opgeven

VACATURES
GREENFORUM