Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Boomverzorging Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom In Business
De Hovenier
Groundsman
Stad + Groen

Telermaat Open


Datum:  vrijdag 12 januari 2018
Tijd: 12 en 13 januari 2018
Locatie: Boskoop

Winnaars tijdens de editie van 2017
De Nationale Kampioenschappen Tennis voor Boomkwekers is de afgelopen jaren een heuse traditie geworden. Vrijdag 12 en zaterdag 13 januari wordt de wedstrijd voor de twintigste keer georganiseerd.

Tijdens de Telermaat Open 2018 strijden boomkwekers uit Boskoop en wijde omgeving om titels in de diverse categorieën. Deelname is mogelijk met één of meerdere heren-, dames-, en/of gemengd-dubbels, per bedrijf of per combinatie van bedrijven. Iedereen die werkzaam is in de boomkwekerijsector kan deelnemen. Ook de partners en inwonende kinderen vanaf 16 jaar kunnen meespelen.

Speciaal voor deze jubileumuitgave zijn ook alle oud-deelnemers van harte uitgenodigd om deel te nemen, ook als zij momenteel niet meer in de sector werken. Bij voldoende aanmeldingen kan er, indien gewenst, een aparte poule voor de (wat) oudere deelnemers gemaakt worden.

Geïnteresseerden kunnen zich vanaf begin december inschrijven via deze website. De Telermaat Open 2018 vindt plaats in het Sportcentrum Midden Boskoop aan de Sportlaan te Boskoop.


nieuw event opgeven

VACATURES
GREENFORUM