Archief Agenda Adverteren Abonneren Contact Disclaimer
Boomverzorging Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boom-In-Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Stad+Groen

Nationale Gazon Demodag


Datum:  woensdag 20 september 2017
Tijd: 09:00 - 17:00
Locatie: Gramefo Graszoden, Eemnes

Leer alles over de aanleg en het onderhoud van gazons op de 8e Nationale Gazon Demodag in het Utrechtse Eemnes. Op een groot demoterrein maken bezoekers kennis met de laatste trends en innovaties in de sector: van bodem tot gras en bemesting en van watertechniek tot de allernieuwste tuin- en parkmachines.

In één dagdeel en in een praktijksetting worden zij bijgespijkerd door de aanwezige specialisten. Bezoekers staan in een profielkuil, lopen op proefvakken en zijn getuige van live-demonstraties met tal van onderhoudsmachines.

"De Nationale Gazon Demodag wil hoveniers en groenbeheerders in kort tijdbestek veel elementaire kennis meegeven die direct inpasbaar is in de dagelijkse beroepspraktijk", zegt coördinator René de Munnik van Limagrain Advanta.

Op een terrein ter grootte van een voetbalveld zijn 12 haltes uitgezet waar doorlopend uitleg wordt gegeven. Verder kunnen bezoekers in gesprek met adviseurs en ervaringen uitwisselen met vakgenoten. Ook is er een paviljoen met een infomarkt over natuurlijke beheersing van ziekten en plagen en een prachtige veldbloemendemonstratie in het kader van de landschappelijke tuin en ecologisch groenbeheer.

Nationale Gazon Demodag vindt 20 september aanstaande plaats op het buitenterrein van Gramefo Graszoden in Eemnes. Er is een doorlopend programma van 09:00 tot 17:00 uur. Deelname is gratis na voorinschrijving op de website www.nationalegazondemodag.nl.


nieuw event opgeven

VACATURES
GREENFORUM